Νέα Δημοκρατία: «Η κυβέρνηση κινείται με κριτήριο το πολιτικό κόστος»

Επίθεση ΝΔ στην κυβέρνηση με αφορμή δημοσίευμα των FT

ΝΔ

Επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή το δημοσίευμα των Financial Times, εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία, υποστηρίζοντας ότι «αποδεικνύει ότι ο κ. Τσίπρας για το μόνο που ενδιαφέρεται είναι η διατήρηση της εξουσίας του και το πολιτικό του μέλλον».

Νέα Δημοκρατία: Κριτήριο το πολιτικό κόστος

Η ΝΔ υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση κινείται με κριτήριο το πολιτικό κόστος και τις εσωτερικές ισορροπίες στον ΣΥΡΙΖΑ. »Γι’ αυτό διαπραγματεύεται τη συμφωνία με τις διάφορες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ και όχι ουσιαστικά με τους εταίρους της χώρας. Η συνεχής καθυστέρηση βουλιάζει την οικονομία και την κοινωνία στην αβεβαιότητα» καταλήγει η ΝΔ.
Το δημοσίευμα

Το δημοσίευμα των Financial Times

Ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, απέρριψε μία συμφωνία που επιτεύχθηκε με τους πιστωτές τον περασμένο μήνα, μετά από τις έντονες αντιδράσεις υψηλόβαθμων στελεχών του κυβερνώντος κόμματος, έγραψαν οι Financial Times.

Η εφημερίδα δημοσίευσε και δήλωση «πρώην ακτιβιστή του ΣΥΡΙΖΑ» ο οποίος ανέφερε ότι το «κόστος του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές θα μπορούσε να στείλει το κόμμα στα μονοψήφια ποσοστά του παρελθόντος.Ήταν μία συμφωνία που δεν θα μπορούσαν να καταπιούν».

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ