ΝΔ: Εκτός τόπου και χρόνου η κυβέρνηση

ΝΔ: Να αποσύρει η κυβέρνηση τις χριστουγεννιάτικες τροπολογίες

«Η Κυβέρνηση εκτός τόπου και χρόνου, χωρίς την παραμικρή επαφή με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία, έχει το θράσος να “διαφημίζει” με δεκασέλιδο non paper το νομοθετικό της έργο», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή τις κυβερητικές διαρροές για το περιεχόμενο του σημερινού υπουργικού συμβουλίου που είχε ως επίκεντρο το κυβερνητικό έργο.

ΝΔ: Στο Υπουργείο Εσωτερικών προετοιμάζουν με ιδιαίτερο ζήλο ρουσφέτια

Η Νέα Δημοκρατία, συνεχίζοντας στη σχετική ανακοίνωσή της, επισημαίνει πως «στο Υπουργείο Εσωτερικών και στους Ο.Τ.Α. προετοιμάζουν με ιδιαίτερο ζήλο ρουσφέτια, ανορθολογικές προσλήψεις και αλόγιστες δαπάνες των χρημάτων των φορολογουμένων».

Η αξιωματική αντιπολίτευση κάνει λόγο για περίσσευμα ιδεοληψίας αναφορικά με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, όπου «κρατικοποιούν τις αστικές συγκοινωνίες Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ)».

«Γυρνούν στην άκρατη κομματικοποίηση και υποβάθμιση των Πανεπιστημίων μας»

Για το Υπουργείο Παιδείας, η Νέα Δημοκρατία επισημαίνει πως «γυρνούν στην άκρατη κομματικοποίηση και υποβάθμιση των Πανεπιστημίων μας και παίζουν με την αγωνία χιλιάδων οικογενειών για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις».

«Η κατάρρευση του δημοσίου συστήματος Υγείας είναι, δυστυχώς, πασιφανής»

Όσον αφορά στο «Υπουργείο Υγείας, η κατάρρευση του δημοσίου συστήματος Υγείας είναι, δυστυχώς, πασιφανής», συνεχίζει η ΝΔ.

«Τουλάχιστον οι Έλληνες αισθάνονται ανακούφιση, γιατί από το Σεπτέμβριο αρχίζουν οι πτήσεις της διαστημικής εταιρείας του κ. Παππά», καταλήγει, χάρη ευφυολογήματος, στην ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

Διαβάστε επίσης: Μαξίμου: Η κυβέρνηση αλλάζει το θεσμικό πλαίσιο, ικανοποιεί τις κοινωνικές ανάγκες

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ