ΝΔ: Τύχη κι αναξιοκρατία η φιλοσοφία ζωής του Τσίπρα

ΝΔ: Τροπολογία για τη διατήρηση του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά

Δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε η αξιωματική αντιπολίτευση, με αφορμή την απόφαση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για ανάδειξη των σημαιοφόρων στο δημοτικό σχολείο με κλήρωση.

ΝΔ: Οι επόμενες γενιές της χώρας δεν μπορεί να προχωρήσουν στη ζωή, αν αξιολογούνται από τύχη και τζόγο

«Όλοι οι νέοι αξίζουν και θέλουν να αγωνιστούν, να εργαστούν, να δημιουργήσουν και να επιβραβευθούν για την προσπάθειά τους. Οι επόμενες γενιές της χώρας δεν μπορεί να προχωρήσουν στη ζωή, αν αξιολογούνται από τύχη και τζόγο. Η τύχη, ο τζόγος, η αναξιοκρατία, η λογική της ήσσονος προσπάθειας, είναι η φιλοσοφία ζωής του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα. Σε πλήρη αντίθεση με τις ιδέες και τις αξίες των ανθρώπων που θέλουν και αγωνίζονται για την ατομική, αλλά και τη συνολική πρόοδο, της Πατρίδας μας» τονίζει, σε ανακοίνωσή της, η Νέα Δημοκρατία.

«Τι να περιμένει κανείς από μια κυβέρνηση που ο υπουργός Εθνικής Αμύνης συνομιλεί με καταδικασμένο ισοβίτη»

«Προφανώς η Σημαία μας ενώνει και εκπροσωπεί όλους τους Έλληνες. Συμβολίζει στο μυαλό των νέων, την επιβράβευση του κόπου και της προσπάθειάς τους; Όμως, τι να περιμένει κανείς από μία κυβέρνηση όπου ο υπουργός Παιδείας λέει “οι καλοί καθηγητές και οι καλοί μαθητές να φύγουν από τη χώρα”, ενώ ο υπουργός Εθνικής Άμυνας συνομιλεί δεκάδες φορές με καταδικασμένο ισοβίτη για εμπόριο ναρκωτικών».

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ