Ο Γιόακιμ Όλσεν ψάχνει ψηφοφόρους και στο Pornhub

Πηγή wikipedia

Ο Γιόακιμ Όλσεν, Δανός πολιτικός, είναι αποφασισμένος να ζητήσει από παντού ψηφοφόρους. Και όταν λέει από παντού το εννοεί. Αφού έβγαλε διαφημιστικό ακόμα και σε ιστοσελίδα πορνό!

Ο Δανός Ολυμπιονίκης της σφαιροβολίας, κατεβαίνει στις εκλογές και βρήκε έναν μοναδικό τρόπο για να κερδίσει ψήφους.

Ο Γιόακιμ Όλσεν αποφάσισε να κάνει διαφήμιση στο Pornhub στο πλαίσιο της καμπάνιας επανεκλογής του στο κοινοβούλιο της Δανίας στις εκλογές της 5ης Ιουνίου.

Το σλόγκαν της διαφήμισης είναι: “Μόλις τελειώσετε με τις παροχές του σάιτ, να ψηφίσετε τον Jokke (το παρατσούκλι του)”.

Μάλιστα, σε δημοσίευμα του στο Facebook ο Όλσεν επιβεβαίωσε ότι όντως εκείνος πρωταγωνιστούσε στην πρωτότυπη αυτή καμπάνια.

“Ναι, εγώ είμαι στο Pornhub”, γράφει, προσθέτοντας ότι ήταν ένα παιχνιδιάρικο μήνυμα, κάτι το οποίο ελπίζει να έφερε γέλιο στους ανθρώπους.

Πρέπει να είσαι εκεί που βρίσκονται οι ψηφοφόροι

«Πρέπει να βγεις παντού, οπότε σκεφτήκαμε ότι θα ήταν διασκεδαστικό να βάλουμε μια διαφήμιση στο Pornhub. Το μισό ίντερνετ είναι πορνό και πρέπει να είσαι εκεί που βρίσκονται οι ψηφοφόροι. Συμπεριλαμβανομένης και μιας πορνογραφικής ιστοσελίδας», είπε στους δημοσιογράφους ο Δανός, εξηγώντας την απόφασή του.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι κατάφερε να τραβήξει την προσοχή.

Πηγή: news247.gr

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ