Λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη ακόμα κι από σήμερα λέει ο ΟΑΣΘ

Δημήτρης Τσερμενίδης: Στηρίζουμε την πόλη, τους κατοίκους και την αγορά

«Ο Στέλιος Παππάς θ΄ ασκήσει τα καθήκοντά του στον ΟΑΣΘ αμισθί»

Κυκλοφορία των αστικών λεωφορείων στη Θεσσαλονίκη ακόμη και σήμερα, από το μεσημέρι και μετά, έδειξε ο πρόεδρος του συνδικάτου των εργαζομένων του ΟΑΣΘ, Δημήτρης Τσερμενίδης. Εξάλλου, για τις 12.00 έχει προγραμματιστεί έκτακτο διοικητικό συμβούλιο των εργαζομένων, προκειμένου να καθοριστούν οι επόμενες κινήσεις.

Δημήτρης Τσερμενίδης: Στηρίζουμε την πόλη, τους κατοίκους και την αγορά

«Οι εργαζόμενοι θα αποφασίσουν ανάλογα με τις εξελίξεις που αφορούν την εκταμίευση των χρημάτων από το υπουργείο Μεταφορών στον ΟΑΣΘ» επισήμανε ο κ. Τσερμενίδης, προσθέτοντας ότι ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, έχει προβεί ήδη στις απαραίτητες ενέργειες για να προχωρήσει το θέμα της πληρωμής και εφόσον οι διαδικασίες δρομολογηθούν, θα επανεξεταστεί το ζήτημα που αφορά τη συνέχιση της επίσχεσης εργασίας, που ξεκίνησε στις 15/5.

«Από τη στιγμή που θα λάβουμε διαβεβαιώσεις από το υπουργείο για την καταβολή των δεδουλευμένων των εργαζομένων, συνολικού ύψους 6,3 εκατ. ευρώ, αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι στηρίζουμε την πόλη, τους κατοίκους και την αγορά. Αρκεί να προσδιοριστεί πότε θα γίνει η εκταμίευση. Οι εργαζόμενοι βλέπουμε και ακούμε και τους καταστηματάρχες και τους φοιτητές και τους μαθητές. Ευαισθητοποιούμαστε».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Χρήστος Στεφανίδης, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων σύντομα θα αποτελούν παρελθόν.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ