Ο Παναθηναϊκός θα τα σκάσει χοντρά στον Εσιέν

Το ποσό των 418.975 ευρώ επιδίκασε η ΕΠΟ στον πρώην άσο των «πράσινων»

Ο Παναθηναϊκός θα τα σκάσει χοντρά στον Εσιέν

Νέο οικονομικό χτύπημα δέχθηκε ο Παναθηναϊκός, μετά τις προσφυγές του Μάρκους Μπεργκ και του Νίκλας Χουλτ, έστω και αν αυτές είναι χωρίς αντίκρυσμα όπως υποστηρίζουν οι «πράσινοι». Η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ επιδίκασε στον Μάικλ Εσιέν το ποσό των 418.975 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε την παρακάτω απόφαση (315/2017) αναφορικά με την προσφυγή του ποδοσφαιριστή Michael Essien κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Απόφαση: Δικάζει αντιμωλία των διαδίκων. Δέχεται, κατά πλειοψηφία, εν μέρει την προσφυγή. Απορρίπτει ό,τι κρίθηκε απορριπτέο. Υποχρεώνει την καθ’ ης να καταβάλει στον προσφεύγοντα το συνολικό ποσό των τετρακοσίων δέκα οκτώ χιλιάδων εννιακοσίων εβδομήντα πέντε ευρώ (418.975), με το νόμιμο τόκο υπερημερίας από τις 23/12/2016, ημερομηνία κατάθεσης της προσφυγής μέχρι την πλήρη εξόφληση.

Προσφυγή για 651.000 είχε καταθέσει ο γκανέζος άσος

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως ο Γκανέζος είχε καταθέσει προσφυγή για 651.000, όμως το ποσό που του επιδικάστηκε ήταν μικρότερο, καθώς σύμφωνα με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, οι ισχυρισμοί των «πράσινων» αποδείχθηκαν βάσιμοι. Παράλληλα, στο διάστημα που μεσολάβησε μέχρι να βγει η οριστική απόφαση, το «τριφύλλι» κατέβαλλε κάποιες δόσεις, κάτι που σημαίνει οτι το ποσό που χρωστάει αυτή τη στιγμή είναι μικρότερο από τις 418.975.

Πηγή: gazzetta.gr

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ