Συνάντηση Σκουρλέτη με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταξί

Στο επίκεντρο η μεταφορά μαθητών

Συνάντηση Σκουρλέτη με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταξί

Συνάντηση με αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί είχε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, αναφορικά με τη μεταφορά μαθητών σ’ ολόκληρη τη χώρα.

Στο επίκεντρο η μεταφορά μαθητών

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Ταξί αντικείμενο της συνάντησης ήταν το αίτημα της Ομοσπονδίας για την τήρηση του υφιστάμενου πλαισίου διαχείρισης του έργου της μεταφοράς μαθητών σε όλη την χώρα, με ορισμένες τροποποιήσεις της ισχύουσας Κοινής Υπουργικής Απόφασης του 2013.

Σύμφωνα με τις επισημάνσεις της, ένα βασικό πρόβλημα είναι η μη τήρηση των περιορισμών στις μετακινήσεις που θέτει ο νόμος σε σχέση με την έδρα των οχημάτων. Συζητήθηκε, επίσης, το αίτημα της Ομοσπονδίας για τη λειτουργία εγκεκριμένων Σταθμών Αναμονής Ταξί (πιάτσες) σε περιοχές της Αττικής.

Ο κ. Σκουρλέτης διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας ότι θα εξεταστούν με προσοχή οι προτάσεις τους για τη μεταφορά μαθητών, με δικαιότερους όρους αναφορικά με την συμμετοχή των Ταξί. Στο θέμα των Σταθμών Αναμονής Ταξί, όπου εμπλέκονται και οι Δήμοι, το υπουργείο θα κινηθεί προς την κατεύθυνση της συνεννόησης όλων των πλευρών, προκειμένου να υπάρξει πρόοδος.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ