Τσίπρας: Σε ένα χρόνο θα πάμε Καστελόριζο μαζί με Γιώργο Παπανδρέου

Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Τσίπρα-Γεννηματά-Έντονη αντίδραση από τον Γιώργο Παπανδρέου

Τσίπρας: Πρόσκληση προοδευτικής διακυβέρνησης μετά το τέλος των μνημονίων

Σε έντονο κλίμα σύγκρουσης, τουλάχιστον μπροστά στις κάμερες, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, στο πλαίσιο των επαφών του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς για την ενημέρωση των αποτελεσμάτων του πρόσφατου Eurogroup και των εξελίξεων στο Κυπριακό.

Αλέξης Τσίπρας: Εσείς μας βάλατε στα μνημόνια, εγώ θα σας βγάλω

«Εσείς μας βάλατε στα μνημόνια, εγώ θα σας βγάλω», αντέτεινε ο πρωθυπουργός στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, στην παρατήρηση της Φώφης Γεννηματά «δεν ξέρω πόση ανάσα θα πάρουμε, γιατί τη θηλιά μας την έχεις βάλει». Με τον διάλογο να γίνεται μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους στο μέγαρο Μαξίμου. «Από εδώ και πέρα υπάρχει ένας δρόμος, ο δρόμος της εξόδου από την κρίση», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι « το γεγονός ότι μας δίνεται, εννοώ ως χώρα και ως πολιτικό σύστημα, ένας χρόνος χωρίς αυτήν την πίεση, μία ανάσα να μπορέσουμε να αναστοχαστούμε και να δούμε λίγο και το μέλλον της χώρας, και τις διαφωνίες και τις συμφωνίες μας, είναι καλό».

Φώφη Γεννηματά: Δεν ξέρω πόση ανάσα θα πάρουμε, γιατί τη θηλιά στο λαιμό μάς την έχεις βάλει

«Καλά, δεν ξέρω πόση ανάσα θα πάρουμε, γιατί τη θηλιά στο λαιμό μάς την έχεις βάλει», του απάντησε η κ. Γεννηματά. «Εσείς μας βάλατε στα μνημόνια, εγώ θα σας βγάλω», αντέτεινε ο κ. Τσίπρας. Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανταπάντησε «τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, μας έχεις βάλει σε δύο καινούρια μνημόνια, οπότε τώρα δεν έχεις περιθώριο να τα λες αυτά», για να λάβει την απάντηση του πρωθυπουργού σε σαφώς χιουμοριστικό πνεύμα: «Θα πάμε μαζί στο Καστελόριζο, θα πάρω και τον Γιώργο μαζί, σε έναν χρόνο» (σ.σ. εννοώντας όταν θα έχει τελειώσει το τρίτο μνημόνιο, καθώς στο Καστελόριζο είχε ανακοινωθεί το πρώτο από τον Γιώργο Παπανδρέου).

Γιώργος Παπανδρέου: Πάμε τώρα Καστελόριζο Αλέξη να σου πω πώς μας χρεοκόπησε ο φίλος σου ο Κώστας

Τα όσα ειπώθηκαν μπροστά στις κάμερες ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τη Φώφη Γεννηματά προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του Γιώργου Παπανδρέου, που απάντησε στην πρόσκληση του πρωθυπουργού για ταξίδι στο Καστελόριζο μέσω twitter.

«Πάμε τώρα Καστελόριζο Αλέξη να σου πω πώς μας χρεοκόπησε ο φίλος σου ο Κώστας και πώς ο Αντώνης και εσύ μας φορτώσατε άλλα 5 χρόνια Οδύσσειας!« ανέφερε στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο πρώην πρωθυπουργός.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ