Ένωση Κεντρώων: Η Κυβέρνηση Παπαδήμου απέτυχε

«Μια Κυβέρνηση τεχνοκρατών είναι μονόδρομος»

Ένωση Κεντρώων: Οι πολίτες αισθάνονται ανασφαλείς με την αυξανόμενη βία

«Ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ έχουν για καιρό περάσει την αντίληψη ότι η κυβέρνηση τεχνοκρατών δεν είναι κατάλληλη για να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο, απόδειξη ότι η Κυβέρνηση Παπαδήμου απέτυχε. Ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Αντώνης Σαμαράς, ο Αλέξης Τσίπρας, πέτυχαν; Το λάθος του Λουκά Παπαδήμου ήταν ότι δέχτηκε να ηγηθεί μιας Κυβέρνησης τα μέλη της οποίας απαρτίστηκαν από πολιτικά πρόσωπα, τα ίδια πρόσωπα που μετείχαν σε αποτυχημένες πολιτικές Κυβερνήσεις», αναφέρει η Ένωση Κεντρώων σε ανακοίνωση της σχολιάζοντας την επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο.

Ένωση Κεντρώων: Μια Κυβέρνηση τεχνοκρατών είναι μονόδρομος

Και στη συνέχεια αναφέρει: «Αν τον Νοέμβριο του 2011 ο Λ. Παπαδήμος πάταγε “πόδι” και δεν αποδεχόταν ως υπουργούς στελέχη του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΛΑΟΣ, και σχημάτιζε ο ίδιος με ευθύνη του μια Κυβέρνηση μόνο από τεχνοκράτες, τότε η χώρα μέσα σε ένα με ενάμιση χρόνο θα είχε σταθεί στα πόδια της.

Αυτό ήταν το λάθος του Λουκά Παπαδήμου, δέχτηκε να τον περιστοιχίζουν ως υπουργοί άνθρωποι που ψηφοθηρούσαν και είχαν στο νου τους να επανεκλεγούν βουλευτές. Αν τότε, το 2011, μια Κυβέρνηση τεχνοκρατών βοηθούσε τη χώρα, τώρα είναι η μόνη λύση, είναι μονόδρομος και εμπόδια για την πραγματοποίησή της είναι δυο πρόσωπα, ο κ. Τσίπρας και ο κ. Μητσοτάκης».

Διαβάστε επίσης: Στην εντατική για δύο 24ωρα ο Λουκάς Παπαδήμος

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ