ΠΑΣΟΚ: Ο ΕΝΦΙΑ αναδεικνύει τη μεγαλύτερη πολιτική απάτη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

«Συνονθύλευμα εξουσιομανίας και ψευτομαγκιας, οκνηρίας και αβελτηρίας, αυθαιρεσίας και αναλγησίας, μια πολιτική απάτη με ονοματεπώνυμο»

«Εσάς φοβούνται που είστε η δύναμη της παράταξης μας»

«Με τον ΕΝΦΙΑ αναδείχθηκε η μεγαλύτερη πολιτική απάτη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, αλλά και η αποκάλυψη του τι πραγματικά πρεσβεύουν» επισημαίνει ο τομέας Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του με αφορμή την ανάρτηση των εκκαθαριστικών για τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων.

«Η καταψήφιση του και οι καταγγελίες περί δήμευσης περιουσιών ήταν προπέτασμα καπνού για την κατάληψη της εξουσίας. Η δέσμευση για την άμεση κατάργηση του και οι προτροπές στους πολίτες να μην τον πληρώνουν ήταν επίδειξη ψευτομαγκιας», συνεχίζει ο τομέας Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ, αναφορικά με τον ΕΝΦΙΑ.

ΠΑΣΟΚ: Η αδυναμία οποιασδήποτε αλλαγής στη δομή και το περιεχόμενο του είναι απόδειξη οκνηρίας και αβελτηρίας

«Η αδυναμία οποιασδήποτε αλλαγής στη δομή και το περιεχόμενο του είναι απόδειξη οκνηρίας και αβελτηρίας» τονίζει το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα, χαρακτηρίζοντας την «προείσπραξη του απο τους δικαιούχους επιστροφής φόρου και μάλιστα σε μια δόση» ως τον «ορισμός της αυθαιρεσίας».

«Η αναγκαστική είσπραξη του με κατασχέσεις από όσους αδυνατούν να τον πληρώσουν φανερώνει αναλγησία χωρίς όρια», συνεχίζει ο τομέας Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ, δείχνει το «το πραγματικό πρόσωπο της Κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ με επικεφαλής τον κ Τσιπρα».

Η συγκυβέρνηση πρόκειται για «ένα συνονθύλευμα εξουσιομανίας και ψευτομαγκιας, οκνηρίας και αβελτηρίας, αυθαιρεσίας και αναλγησίας, μια πολιτική απάτη με ονοματεπώνυμο», καταλήγει στην ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ