Μεγάλη ταλαιπωρία για τους εκδρομείς του Πάσχα

Με ουρές χιλιομέτρων η επιστροφή των ταξιδιωτών

Επιστροφή Πάσχα

Αντιμέτωποι με μεγάλη ταλαιπωρία ήρθαν οι εκδρομείς του Πάσχα κατά την επιστροφή τους μέσω των μεγάλων κόμβων από την Δευτέρα το απόγευμα και μετά.

Αυξημένη ήταν η κίνηση στις εθνικές οδούς Αθηνών – Λαμίας και Αθηνών – Κορίνθου σύμφωνα με όσα τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, ενώ και στην Ιονία οδό, είχαν σχηματιστεί ουρές πολλών χιλιομέτρων.

Έντονα προβλήματα στην Ελευσίνα

Στο ύψος της Ελευσίνας και στα διόδια Καλαμακίου παρατηρήθηκαν έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα, σύμφωνα με όσα τόνισε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, ενώ στην Ελευσίνα είχε σχηματιστεί ουρά, περίπου, δύο χιλιομέτρων, αλλά και στα διόδια Καλαμακίου ουρά 300 μέτρων.

Παράλληλα, στα διόδια Αφιδνών δεν υπάρχει πρόβλημα και οι εκδρομείς του Πάσχα επιστρέφουν χωρίς καθυστερήσεις στην Αθήνα.

Ανάσχεση κυκλοφορίας στην Ιονία Οδό

Ανάσχεση στην κυκλοφορία των οχημάτων, για περίπου έξι χιλιόμετρα, καταγράφηκε στην «Ιονία Οδό».

Ειδικότερα, λόγω της επιστροφής των εκδρομέων του Πάσχα, παρατηρήθηκε, σύμφωνα με τη Αστυνομία, ανάσχεση στην κυκλοφορία στο ρεύμα από Ιωάννινα προς Αντίρριο και συγκεκριμένα από το 10ο χιλιόμετρο, στο ύψος της Γαβρολίμνης, έως το τέταρτο χιλιόμετρο στο τούνελ της Κλόκοβας .

Iδιαίτερα αυξημένη κίνηση παρατηρήθηκε στην Ιόνια Οδό και κοντά στην Ρίζα Ναυπακτίας και λίγο πριν από το Αντίρριο. Στα σημεία βρέθηκαν αστυνομικοί της Τροχαίας και ρύθμισαν την κυκλοφορία.

Εθνική οδός Πατρών – Κορίνθου

Στην εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου, καταγράφηκε αυξημένη κίνηση στο ρεύμα προς Αθήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε μία μικρή ανάσχεση της κυκλοφορίας κοντά στην διασταύρωση με την εθνική οδό Κορίνθου – Τρίπολης – Καλαμάτας.

Επίσης, αυξημένη κίνηση παρατηρήθηκε και στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου στο ρεύμα προς Πάτρα, ενώ ας σημειωθεί ότι η Τροχαία είχε λάβει μέτρα και στις τρεις εθνικές οδούς, ώστε να διευκολυνθεί η επιστροφή των εκδρομέων.

Ομαλά η επιστροφή στη Θεσσαλονίκη

Ομαλά εξελίχθηκε, στον αντίποδα, η επιστροφή των Θεσσαλονικέων οι οποίοι είχαν φύγει εκτός της πόλης, λόγω των εορτών του Πάσχα.

Όπως επισημάνθηκε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η κίνηση των οχημάτων στο οδικό δίκτυο που συνδέει τη Θεσσαλονίκη με τη Χαλκιδική, τις Σέρρες και την Καβάλα ήταν υποτονική, ενώ αυξημένη καταγράφηκε από την Κατερίνη.

Άνοιξαν οι μπάρες στα διόδια των Μαλγάρων

Ειδικότερα, στα διόδια των Μαλγάρων, επί της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Αθηνών, άνοιξαν οι μπάρες και από τις δύο κατευθύνσεις -για μερικά λεπτά-, προκειμένου να υπάρξει αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας. Το απόγευμα, λειτουργούσαν επτά ταμεία προς τη Θεσσαλονίκη και πέντε προς Αθήνα.

Την Κυριακή πέρασαν τα διόδια των Μαλγάρων με κατεύθυνση προς τη Θεσσαλονίκη 14.157 οχήματα και περίπου 12.500 προς Αθήνα.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ