Περιφέρεια Αττικής: Συνεργασίες για την προώθηση της επενδυτικής δραστηριότητας

Νεοφυής επιχειρηματικότητα και ισχυροποίηση του ελληνικού σήματος στο επίκεντρο

Περιφέρεια Αττικής: Συνεργασίες για την προώθηση της επενδυτικής δραστηριότητας

Η συνεργασία των φορέων της επιχειρηματικότητας με την περιφέρεια Αττικής για να προωθηθεί η επενδυτική δραστηριότητα ήταν το θέμα στο οποίο εστίασαν οι ομιλητές στην πρώτη ενότητα της ημερίδας της περιφέρειας με θέμα “Η Αττική Επιχειρεί”.

Στην προσπάθεια δημιουργίας εθνικού σήματος για τα προϊόντα της Ελλάδας αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Χρήστος Στάικος

Ειδικά με την περιφέρεια Αττικής έχει ξεκινήσει μία τέτοια συνεργασία με δράσεις (πχ ο Αττικός Αμπελώνας, ο αγροδιατροφικός τομέας κλπ).

Βασίλης Κορκίδης: Η περιφέρεια Αττικής προσφέρει πλήθος επενδυτικές ευκαιρίες

«Είναι μια περίοδος που όλοι πρέπει να δουλέψουμε στον τομέα που του αναλογεί» σημείωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Βασίλης Κορκίδης και σημείωσε ότι η περιφέρεια Αττικής προσφέρει πλήθος επενδυτικές ευκαιρίες.

Γιώργος Ξηρογιάννης: Η Ελληνική παραγωγή πάσχει από την έλλειψη ισχυρού Ελληνικού σήματος

Ισχυρές Ελληνικές επιχειρήσεις που να εξάγουν σταθερά και διαχρονικά είναι ο στόχος όπως είπε ο διευθυντής του τομέα Αναπτυξιακών Πολιτικών και Εξωστρέφειας του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Γιώργος Ξηρογιάννης και σημείωσε ότι η Ελληνική παραγωγή πάσχει από την έλλειψη ισχυρού Ελληνικού σήματος.

Χάρης Λαμπρόπουλος: Ιδιαίτερη έμφαση στη νεοφυή επιχειρηματικότητα

Ο Χάρης Λαμπρόπουλος, εκπροσωπώντας το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθήνας σημείωσε ότι το επιμελητήριο έχει αναπτύξει συνεργασία με την περιφέρεια για την ενίσχυση και διευκόλυνση της επιχειρηματικότητας ενώ τόνισε ότι δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στη νεοφυή επιχειρηματικότητα.

Ο προϊστάμενος της ειδικής υπηρεσίας διαχείρισης του επιχειρησιακού προγράμματος της περιφέρειας Αττικής, Δημήτρης Δρόσης, αναφέρθηκε στις στοχεύσεις που έχουν τεθεί του ενώ ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων Χρήστος Κοντογεώργος αναφέρθηκε στα χρηματοδοτικά εργαλεία που προσφέρει η τράπεζα.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ