Ποσοστά των δύο φιναλίστ του Survivor – Τι λέει η μητέρα του Μάριου Ιωαννίδη για το αποτέλεσμα

Η μητέρα του Μάριου κατήγγειλε το σοβαρό πρόβλημα με την ψηφοφορία.

survivors_ellada

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ο μεγάλος νικητής των 100.000 ευρώ του Survivor. Τα ποσοστά που πήραν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης στην ψηφοφορία του κοινού στον τελικό του Survivor βγαίνουν στο φως.

Ο Δημήτρης Οικονόμου από την πρωινή εκπομπή του στον ΣΚΑΪ ανέφερε πως το ποσοστό ήταν 65% για τον Ντάνο και 35% για τον Μάριο.

Είναι καλό να τονιστεί ότι η μητέρα του Μάριου Ιωαννίδη κατήγγειλε στην εκπομπή του Happy Day ότι υπήρξε σοβαρό πρόβλημα με την ψηφοφορία .

Σύμφωνα με την μητέρα του Μάριου πολλοί φίλοι και γνωστοί τους προσπαθούσαν να ψηφίσουν, αλλά η ψήφος τους δεν μπορούσε να γίνει αποδεκτή.

«Σημειώθηκε εμπλοκή στο τηλεφωνικό κέντρο και τα μηνύματα δεν μπορούσαν να θεωρηθούν έγκυρα. Όλοι ανησύχησαν. Οι άνθρωποι που ήθελαν να στηρίξουν το Μάριο και δεν μπορούσαν, διαμαρτύρονταν όλη τη νύχτα. Ήταν ένα δύσκολο βράδυ. Και στον ημιτελικό είχανε πρόβλημα και τηλεφωνικά και με μηνύματα. Ο Μάριος ήταν πολύ υποστηρικτικός στη δική μας στενοχώρια, ψύχραιμος και τόνιζε ότι όλα είναι καλά.Στον στίβο είναι ανταγωνιστικός και μόνο εκεί. Στην καθημερινότητά του είναι διεκδικητικός, αλλά όχι με τρόπο εγωιστικό» ανέφερε.
Όπως η ίδια είπε: «Η Ειρήνη Κολιδά και άλλοι συμπαίκτες του, ενημέρωσαν τον Μάριο ότι υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Ο σύζυγός μου είχε κάνει κάποια διαβήματα ανεπιτυχώς. Με συγκράτησε το γεγονός ότι ήταν πολλά παιδιά στο γήπεδο από το να δημιουργήσω μια δυσάρεστη κατάσταση».

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ