Πώς να βρω το επάγγελμα που μου ταιριάζει

Πώς να καταλάβω ποιο επάγγελμα μου ταιριάζει

Αν αγωνίζεσαι ν’ ανακαλύψεις τις πραγματικές κλίσεις και τις ικανότητές σου. Εάν βρίσκεσαι σε διαρκή αναζήτηση της ιδανικής επαγγελματικής καριέρας για σένα, ήρθε η ώρα να πάψεις ν΄ανησυχείς. Η επιτυχημένη επαγγελματική αποκατάσταση στη δοκιμαζόμενη Ελλάδα της κρίσης δεν είναι πλέον άπιαστο όνειρο! Είναι δεδομένη! Στο mikromeseos.gr ψάξαμε και σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα το εξειδικευμένο ΤΕΣΤ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ που προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ (μέχρι 30 Σεπτεμβρίου) στο κοινό το Ιδιωτικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα ΙΕΚ MASTER.

Το Τεστ θα σου δώσει απαντήσεις για τις επαγγελματικές σου κλήσεις, ενώ η συνομιλία σου με έναν Επαγγελματικό Σύμβουλο του Ιδρύματος θα ανοίξει νέες πόρτες στην καριέρα σου!

Τόσο το Τεστ όσο και η συνεδρία συμβουλευτικής για την επαγγελματική σου αποκατάσταση προσφέρονται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, μέχρι τις 31/8!

Ακολουθεί η παρουσίαση του ΙΕΚ ΜASTER

Το ΙΕΚ MASTER επενδύει με πράξεις στο Μέλλον των παιδιών μας!

Υπεύθυνα και Αξιόπιστα προσφέρουμε,  χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, τη Σύγχρονη Πλατφόρμα Επαγγελματικού Προσανατολισμού καθώς και 1 Εξατομικευμένη Συνεδρία Συμβουλευτικής Σπουδών και Εργασίας με τους Εξειδικευμένους Συμβούλους Εκπαίδευσης,  Μαθητείας & Εξέλιξης του ΙΕΚ MASTER.

Επισημαίνουμε ότι δεν υπάρχει κάποια δέσμευση από μέρους σας ούτε κάποιος περιορισμός στη χρήση της Υπηρεσίας.

**H Δωρεάν Χρήση του Ερωτηματολογίου και της Συμβουλευτικής Συνεδρίας ισχύει μέχρι τις 31 Αυγούστου. Το συνολικό κόστος της Υπηρεσίας είναι 180€.

Το ΙΕΚ MASTER απαντάει υπεύθυνα σε 2 βασικά ερωτήματα:

Τι Επάγγελμα να ακολουθήσω;

Τι να Σπουδάσω;

Η σύγχρονη πλατφόρμα Επαγγελματικού Προσανατολισμού του ΙΕΚ ΜASTER, είναι βασισμένη στην τυπολογία Holland και ακολουθεί το σχήμα εξαγώνου, γνωστό και ως «Holland’s Ηexagon».

Πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση για το μέλλον σου, σιγουρέψου για την επαγγελματική σου κλίση!ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΣΤ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ