Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Τα πρώτα δύσκολα χρόνια της στη Νέα Υόρκη

Διαβάστε τι λέει το αστέρι του Sex And The City για τα πρώτα της χρόνια στη Νέα Υόρκη.

SARAH-JESSICA-PARKER

Η ηθοποιός Σάρα Τζέσικα Πάρκερ κάνει λόγο σε συνέντευξη για τα πρώτα δύσκολα χρόνια που πέρασε στη Νέα Υόρκη. Η σταρ του Sex and the City γεννήθηκε στο Οχάιο, όπου και ξεκίνησε την καριέρα της στην οθόνη σε μικρή ηλικία, κάνοντας εμφανίσεις μετά το σχολείο στο «The Little Match Girl» για το NBC.

Όπως η ίδια ανέφερε τα πρώτα χρόνια που μετακόμισε στο «Μεγάλο Μήλο» η ζωή της οικογένειάς της ήταν ένας αγώνας.

«Νομίζω, η οικογένειά μου, σκεφτόταν να μετακομίσουμε στη Νέα Υόρκη και πραγματικά ήταν κάτι που δεν μπορούσε να το αντέξει. Ακόμα και τότε ήταν κάτι δύσκολο, που τώρα μοιάζει σαν “ουάου, δεν μπορούμε να το αντέξουμε” παρόλο που τότε ήταν πιο εύκολο», δήλωσε η ηθοποιός, κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Vulture.

Το όνειρο ξεκίνησε από μια δημοσίευση ενός άρθρου που διάβασε η οικογένεια της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ σε ένα περιοδικό για το νησί Ρούσβελτ και τις σχετικά προσιτές επιλογές για σπίτια.

Το αστέρι του Sex and the City σημείωσε ότι «Το νησί του Ρούσβελτ βρισκόταν σε περίοδο ανάπτυξης και υπήρχε ένα μεγάλο κομμάτι του εκείνο το χρονικό διάστημα που επιδοτούνταν η στέγαση. Το άρθρο αυτό επικεντρώνονταν στο γεγονός ότι μπορούσες να ζήσεις στο Μανχάταν σε τιμές σπιτιών που υπήρχαν έξω από την πόλη».

Μόλις η οικογένεια Πάρκερ πήρε την απόφαση να μετακομίσει στη Νέα Υόρκη, ζήτησαν ένα διαμέρισμα σε μία από τις επιδοτούμενες κατοικίες και τους χορηγήθηκε ένα. «Φορτώσαμε όλα μας τα πράγματα σε ένα λεωφορείο», δήλωσε η Πάρκερ προσθέτοντας ότι η μητέρα της εκείνη την εποχή ήταν έγκυος στο έβδομο παιδί της.

 

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ