Από την Πέμπτη το Scooter Moto Festival στη Θεσσαλονίκη

Aπό την Πέμπτη 11 έως την Κυριακή 14 Μαΐου στα περίπτερα 3 και 17 της ΔΕΘ με την παρουσία όλων των νέων μοντέλων μοτοσικλέτας

Από την Πέμπτη το Scooter Moto Festival στη Θεσσαλονίκη

Αντίστροφά μετράει πλέον ο χρόνος για την έναρξη του Scooter Moto Festival, που θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 11 έως την Κυριακή 14 Μαΐου στα περίπτερα 3 και 17 της ΔΕΘ.

Από την Πέμπτη το Scooter Moto Festival στη Θεσσαλονίκη

Τουλάχιστον 12.000 επισκέπτες συγκέντρωσε η περσινή εκδήλωση

Η περσινή μεγάλη επιτυχία (12.000 επισκέπτες) γεμίζει με αισιοδοξία τους διοργανωτές που ελπίζουν σε αύξηση των επισκεπτών. Φέτος λαμβάνουν μέρος περισσότερες εταιρείες με περισσότερα μοντέλα, ενώ στην έκθεση θα πάρουν μέρος και εταιρείες με αξεσουάρ και ανταλλακτικά. Στο περίπτερο 3 θα γίνει για πρώτη φορά μια παράλληλη έκθεση με 60 custom κατασκευές, θα υπάρχουν πολλά και σημαντικά κλασσικά μοντέλα, ενώ θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια ασφαλούς και τεχνικής οδήγησης.

Περισσότερα από 50 μοντέλα θα είναι έτοιμα για test drive

Παρουσία στην έκθεση θα δώσουν πολλές λέσχες και club μοτοσυκλέτας και scooter. Στους εξωτερικούς χώρους της ΔΕΘ, περισσότερα από 50 νέα μοντέλα θα είναι διαθέσιμα για test ride.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού θα υπάρχει επίδειξη free style από ράμπα 5 μέτρων, αλλά και ακροβατικά show με μοτοσυκλέτες, atv και scooter από την ομάδα των SXS, όπως επίσης και επίδειξη δεξιοτεχνίας με Trial.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ