Έρχεται το 5ο Συνέδριο Security Project στις 26 και 27 Μαΐου 2017

Στο ξενοδοχείο Divani Caravel Hotel

Έρχεται το 5ο Συνέδριο Security Project στις 26 και 27 Μαΐου 2017

Οι σύγχρονες προκλήσεις της εποχής και το συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον των κινδύνων, καθιστούν σήμερα όσο ποτέ άλλοτε, επιτακτική την ανάγκη αναβάθμισης της ασφάλειας στις κοινωνικές, οικογενειακές και επαγγελματικές δομές. Σ’ αυτόν τον νευραλγικό τομέα το 5ο Συνέδριο Security Project θα διεξαχθεί στις 26 και 27 Μαΐου 2017στο Divani Caravel Hotel.

Αλλαγή νοοτροπίας στη διαχείριση των θεμάτων ασφάλειας

Μια βασική προϋπόθεση για την επίτευξη αυτού του στόχου, είναι η αλλαγή νοοτροπίας στη διαχείριση των θεμάτων ασφάλειας, με επίκεντρο την ενίσχυση της εξωστρέφειας και του επαγγελματισμού του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα ασφάλειας, που θα οδηγήσει σε αποτελεσματικότερες υπηρεσίες προστασίας προς στους πολίτες και τις επιχειρήσεις, δημιουργώντας παράλληλα σχέσεις αμοιβαίας εκτίμησης, εμπιστοσύνης και συνεργασίας.

 5ο Συνέδριο Security Project  στις 26 και 27 Μαΐου 2017στο Divani Caravel Hotel

Στο 5ο Συνέδριο Security Project που θα πραγματοποιηθεί στις 26 και 27 Μαΐου 2017 στην Αθήνα, στο Divani Caravel Hotel, από την Smart Press και το περιοδικό Security Manager, έφτασε η ώρα να μιλήσουμε ανοιχτά για τα θέματα ασφάλειας χωρίς προκαταλήψεις και ιδεοληψίες, μέσα από τη διοργάνωση συζητήσεων για τις προκλήσεις της εποχής, την ανάδειξη όλων των κρίσιμων θεμάτων διαχείρισης των κινδύνων, αλλά και την πρακτική εφαρμογή της διοίκησης και των σύγχρονων τεχνολογιών στα έργα ασφάλειας.

Το συνέδριο Security Project θα αποτελέσει για ακόμα μια φορά την ετήσια κορυφαία συνάντηση των ειδικών και επαγγελματιών στην ασφάλεια στην Ελλάδα, όπου θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε μια εκδήλωση ενημέρωσης, διαδραστικής επικοινωνίας, ανταλλαγής γνώσεων και πληροφοριών, ανάδειξης προβληματισμών και εξωστρέφειας του χώρου.

Σε 2 θεματικές ημερίδες το συνέδριο

Το συνέδριο θα διακρίνεται όπως πάντα στις 2 θεματικές ημερίδες. Την 1η ημέρα – Παρασκευή 26 Μαΐου – θα πραγματοποιηθεί το Security Manager Forum, ενώ την 2η ημέρα Σάββατο 27 Μαΐου – θα διοργανωθεί η ημερίδα Security Technology Day.
Έκθεση χορηγών εταιριών

Στα πλαίσια του Security Project 2017 θα πραγματοποιηθεί έκθεση των χορηγών εταιριών, δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να έρθουν σε επαφή με επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας στον τομέα των υπηρεσιών και λύσεων για την ασφάλεια, προκειμένου να ενημερωθούν «πρόσωπο με πρόσωπο» για όλες τις εξελίξεις στο χώρο.

Ποιοι θα το παρακολουθήσουν:

 • Διευθυντές και Στελέχη Τμημάτων Ασφάλειας Ιδιωτικών Επιχειρήσεων και Δημοσιών Οργανισμών*
 • Στελέχη Ιδιωτικών Εταιριών Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας (Ι.Ε.Π.Υ.Α.)
 • Επιχειρησιακό Προσωπικό Ασφάλειας
 • Επαγγελματίες Εμπορίας και Εγκατάστασης Συστημάτων Ασφαλείας
 • Στελέχη Σωμάτων Ασφαλείας
 • Επιστήμονες, Ερευνητές, Ακαδημαϊκοί και Δημοσιογράφοι

*Το συνέδριο παρακολουθούν κάθε χρόνο Security Managers και στελέχη in–house τμημάτων security από εταιρίες και οργανισμούς όλων των κάθετων αγορών όπως: Τράπεζες, Βιομηχανικές Μονάδες, Εμπορικές Αλυσίδες και Πολυκαταστήματα, Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς, Μεταφορές, Νοσηλευτικά Ιδρύματα, Τηλεπικοινωνιακούς Οργανισμούς, Κατασκευαστικές και Τεχνικές Επιχειρήσεις, Ναυτιλιακές Εταιρίες, Τουριστικές Μονάδες, κ.α, αλλά και από τον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα που περιλαμβάνει Κρατικές Υπηρεσίες, Δημόσιους Οργανισμούς, Πρεσβείες, κ.α.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ