Σγουρός: Εγγύηση για το μέλλον της Κεντροαριστεράς η Φώφη Γεννηματά

Σγουρός: Εγγύηση για το μέλλον της Κεντροαριστεράς η Φώφη Γεννηματά

Καλή επιτυχία, ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη προέδρου στην Κεντροαριστερά, ευχήθηκε στη Φώφη Γεννηματά, ο Γιάννης Σγουρός, σε συνάντησή του με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του ο κ. Σγουρός έκανε αναφορά στους «αγώνες στην αυτοδιοίκηση» που έχουν δώσει από κοινού με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Φώφη Γεννηματά και σημείωσε ότι την επισκέφθηκε -συνοδευόμενος από φίλους και μέλη τής παράταξης «Αττική»- για να της ευχηθεί και να τη συγχαρεί για τη μέχρι σήμερα στάση της.

Γιάννης Σγουρός: Εγγύηση για το μέλλον της Κεντροαριστεράς ο πολιτικός λόγος και πολιτισμός της Γεννηματα

«Ο πολιτικός της λόγος και πολιτισμός αποτελούν εγγύηση για το μέλλον της Κεντροαριστεράς» είπε, προσθέτοντας ότι η επόμενη ημέρα των εκλογών πρέπει να βρει τη δημοκρατική παράταξη «απαλλαγμένη από την κομματική καμαρίλα, ενωμένη και αρραγή, ανεξαρτήτως αποτελέσματος».

«Πλέον εναπόκειται στους πολίτες με τη συμμετοχή τους να ταρακουνήσουν το πολιτικό σύστημα και να στείλουν το μήνυμα ότι είναι εφικτός ένας διαφορετικός δρόμος για τη χώρα, μακριά από τον άκρατο λαϊκισμό, τον τυχοδιωκτισμό και την άκρα συντήρηση», ακταλήγει ο κ. Γιάννης Σγουρός.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ