Σπίρτζης: Ξεκάθαρη λύση ή κάποιοι θα χρεωθούν μία ακόμα καταστροφή

«Δυστυχώς για το πολιτικό σύστημα, σήμερα, δεν υπάρχει εναλλακτική πολιτική πρόταση από τον Τσίπρα»

Σπίρτζης: Ξεκάθαρη λύση ή κάποιοι θα χρεωθούν μία ακόμα καταστροφή

«Ή θα βρεθεί λύση ξεκάθαρη και αναπτυξιακή ή κάποιοι θα χρεωθούν ξανά ιστορικά μία ακόμα μεγάλη καταστροφή σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο», υποστηρίζει, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ειδήσεις-Σαββατοκύριακο» ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης σημειώνοντας, ωστόσο, ότι «δεν υπάρχει άλλη πολιτική προσωπικότητα που να αναλάβει με αξιοπιστία το βάρος της διαπραγμάτευσης, τις πρωτοβουλίες και τις συμμαχίες που ξεκίνησε και υλοποιεί ο πρωθυπουργός».

Χρήστος Σπίρτζης: Δυστυχώς για το πολιτικό σύστημα, σήμερα, δεν υπάρχει εναλλακτική πολιτική πρόταση

Ερωτηθείς αν «από μία τυχόν “μη λύση” μπορεί να προκληθούν πολιτικές εξελίξεις στη χώρα», ο κ. Σπίρτζης απαντά κατηγορηματικά:« Όχι βέβαια! Δυστυχώς για το πολιτικό σύστημα, σήμερα, δεν υπάρχει εναλλακτική πολιτική πρόταση».

«Δεν πιστεύω ο παλαιοκομματισμός να μπορεί ν’ ανταποκριθεί σ’ αυτήν την ιστορική ανάγκη»

Μιλώντας για τυχόν πρωτοβουλίες από την κυβέρνηση μίας εθνικής συνεννόησης για θέματα όπως το χρέος, ο υπουργός υπογραμμίζει: «Δεν πιστεύω ότι οι δυνάμεις του παλαιοκομματισμού μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτήν την ιστορική ανάγκη της χώρας και του ελληνικού λαού».

Τέλος, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών αναφερόμενος στη Δημοκρατική Συμπαράταξη και απαντώντας στην ερώτηση «εάν εκτιμά ότι η ηγεσία της διατηρεί ίσες αποστάσεις από ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ;», τονίζει: «Διαφαίνεται μία αγωνιώδης προσπάθεια της ηγεσίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης να εξακολουθήσει, διολισθαίνοντας ως τμήμα της Σοσιαλδημοκρατίας, να έχει προνομιακή σχέση μετά τη ΝΔ του κ. Σαμαρά, με τη ΝΔ του κ. Μητσοτάκη και του κ. Γεωργιάδη».

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ