Σταϊκούρας: Τα λάθη της Κυβέρνησης κοστίζουν ακριβά στην κοινωνία

Δυστυχώς η κυβέρνηση δεν μαθαίνει από τα λάθη της

Οικονομικών

Δριμεία επίθεσης κατά των χειρισμών της κυβέρνησης που «κοστίζουν ακριβά στην κοινωνία» εξαπέλυσε ο Τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Φθιώτιδας, κ. Χρήστος Σταϊκούρας.

«Η Κυβέρνηση, με τους γνωστούς “χαλαρούς” ρυθμούς της, έχει μεταθέσει την ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης, στην καλύτερη περίπτωση, για το τέλος του έτους. Μια αξιολόγηση που θα πρέπει, με βάση όσα η ίδια έχει πρόσφατα δεσμευτεί, να κλείσει τέλος του μήνα» σημείωσε, χαρακτηριστικά ο Χρήστος Σταϊκούρας.

Όπως επισημαίνει ο Τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ, για το «τέλος Οκτωβρίου, όμως, έχει μετατεθεί και η υποδόση των 800.000.000 ευρώ, διαθέσιμη από 1η Σεπτεμβρίου, η οποία είναι απολύτως αναγκαία για την αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δημοσίου. Ληξιπρόθεσμες οφειλές που έχουν “σκαρφαλώσει” στα 6 δις ευρώ, αυξημένες κατά 57% από το τέλος του 2014».

Χρήστος Σταϊκούρας: Δυστυχώς η κυβέρνηση δεν μαθαίνει από τα λάθη της

«Δυστυχώς η Κυβέρνηση δεν μαθαίνει από τα λάθη της. Λάθη που κοστίζουν πολύ ακριβά στην Ελληνική κοινωνία», καταλήγει στη δήλωσή του ο Τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Φθιώτιδας, κ. Χρήστος Σταϊκούρας.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ