Αλλαγές στις χρεώσεις της ΔΕΗ εξήγγειλε ο Σταθάκης

«Λόγω του σκληρού χειμώνα οι υψηλές χρεώσεις» στο ηλεκτρικό ρεύμα

ΔΕΔΔΗΕ: Δευκρινίσεις για το χειμερινό οικιακό νυχτερινό τιμολόγιο της ΔΕΗ

Αλλαγές στην κλίμακα χρεώσεων του ηλεκτρικού ρεύματος και τις χρεώσεις για τις Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας (ΥΚΩ) προανήγγειλε ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Γιώργος Σταθάκης.

Γιώργος Σταθάκης: Η χρεώση του ρεύματος θα γίνεται πιο ομαλά»

«Η χρεώση του ρεύματος θα γίνεται πιο ομαλά» είπε ο κ. Σταθάκης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, καθώς σήμερα οι τιμές χρέωσης είναι προοδευτικές με χαμηλή χρέωση έως 1500 κιλοβατώρες, ενώ όταν ξεπεραστεί το όριο ολόκληρη η κατανάλωση επιβαρύνεται με το τιμολόγιο της νέας κλίμακας.

Λόγω του σκληρού χειμώνα οι υψηλές χρεώσεις

Λόγω του «σκληρού χειμώνα» πολλά νοικοκυριά ξεπέρασαν το όριο των 1500 KW και βρέθηκαν αντιμέτωπα με υψηλότερες χρεώσεις είπε ο κ. Σταθάκης, για να προσθέσει πως η διόρθωση για τη χρέωση στις ΥΚΩ θα ισχύσει από τον επόμενο χειμώνα.

Διαβεβαίωσε πως δεν θα υπάρξει αύξηση στο νερό, σημειώνοντας πως η χώρα εκπλήρωσε την ευρωπαϊκή της υποχρέωση να γνωρίζει πως καταναλώνεται το νερό, αλλά δεν έχει υποχρέωση για αυξήσεις.

Απλά, κύριε Σταθάκη μη μας πείτε το Σεπτέμβρη ότι οι υψηλές χρεώσεις στο λογαριασμό του νερού οφείλονται στο εξαιρετικά καυτό καλοκαίρι. Διψάγαμε πολύ, τι να κάνουμε;!

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ