«Στο κελί 33» ο τραγουδιστής Γιώργος Μαργαρίτης

Ο λόγος για τον οποίο θα βρεθεί ο γνωστός τραγουδιστής στο μεγαλύτερο σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας έχει κοινωνικό χαρακτήρα.

giorgos_margarith

Αύριο Δευτέρα 22 Μαΐου, ο Γιώργος Μαργαρίτης θα περάσει από την πύλη των Φυλακών. Ο λόγος για τον οποίο θα βρεθεί στη φυλακή, δεν είναι αυτός που φαντάζεστε…

Ο τραγουδιστής Γιώργος Μαργαρίτης δεν έχει παραβιάσει κάποιον νόμο.

Ο λόγος έχει κοινωνικό χαρακτήρα και δεν είναι άλλος από το να ψυχαγωγήσει τους φυλακισμένους.
Είναι ευρέως γνωστό ότι ο τραγουδιστής έχει μεγάλη ευαισθησία στα άτομα που είναι κοινωνικά απαξιωμένοι. Έτσι, εξηγείται και η θετική του στάση να τραγουδήσει μαζί με τους συνεργάτες του στην εκδήλωση αφιλοκερδώς.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μαργαρίτης θα ψυχαγωγήσει με τις μεγάλες του επιτυχίες τους κρατούμενους. Μεταξύ αυτών, δε θα λείπει το θρυλικό του σουξέ «Στο κελί 33».

Είναι καλό να σημειωθεί ότι ο διάσημος τραγουδιστής επί δικτατορίας είχε περάσει την πύλη του μεγαλύτερου σωφρονιστικού καταστήματος της Ελλάδας.

Σε παλαιότερη του συνέντευξη είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο ίδιος «Θυμάμαι, είχα πάει ένα βράδυ σε ένα σπίτι να τραγουδήσω και μου ζήτησαν Μίκη Θεοδωράκη. Με το που αρχίζω με αρπάζει ένα χέρι. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ένας χωροφύλακας. “Τι τραγουδάς, δεν ξέρεις ότι απαγορεύεται;” Εκανα ότι δεν το γνώριζα. Εκείνη τη φορά σώθηκα. Υπήρξαν, όμως, άλλες που δεν τα κατάφερα. Ετρωγα ξύλο για επτά μέρες, μπήκα στον Κορυδαλλό, αλλά ευτυχώς για λίγο».

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ