«Συγχαρητήρια για την ψηφιακή αναβάθμιση της ελληνικής δημόσιας διοίκησης»

Μαρίγια Γκαμπριέλ: Η ηλεκτρονική διακυβέρνηση είναι το κλειδί για την εμπιστοσύνη των επενδυτών και την εδραίωση της ασφάλειας

«Συγχαρητήρια για την ψηφιακή αναβάθμιση της ελληνικής δημόσιας διοίκησης»

Τα θερμά της συγχαρητήρια απέδωσε η επίτροπος Ψηφιακής Οικονομίας και Κοινωνίας Μαρίγια Γκαμπριέλ στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκο Παππά για την ψηφιακή αναβάθμιση στην ελληνική δημόσια διοίκηση, στο πλαίσιο της μεταξύ τους συνάντησης στο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής.

Μαρίγια Γκαμπριέλ: Αξίζετε τα συγχαρητήριά μας

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η επίτροπος της ΕΕ σημείωσε ότι η ελληνική κυβέρνηση, μέσω της ψηφιοποίησης της δημόσιας διοίκησης και γενικότερα της οικονομίας, καταφέρνει να εξοικονομήσει πόρους και να ενισχύσει την πίστη πολιτών και επιχειρηματιών στις δημόσιες υπηρεσίες. Η ηλεκτρονική διακυβέρνηση είναι το κλειδί για την εμπιστοσύνη των επενδυτών και την εδραίωση της ασφάλειας, υπογράμμισε η Μ. Γκαμπριέλ, χαρακτηρίζοντας παράλληλα τη σημερινή έναρξη της υλοποίησης του έργου των ψηφιακών υπογραφών, ορόσημο για το μέλλον με θετικές μακροπρόθεσμες συνέπειες για όλους.

«Αξίζετε τα συγχαρητήριά μας» επανέλαβε προς τον υπουργό Ν. Παππά η Ευρωπαία επίτροπος, τονίζοντας ότι θα είναι στο πλευρό του υπουργείου ΨΗΠΤΕ για να ενισχυθεί έτσι στην πράξη, η ευρωπαϊκή αλληλεγγύη, στον τομέα της ψηφιακής πολιτικής.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ