Συνεργασία Qianjiang και Harley-Davidson για μια νέα μοτοσικλέτα στην Κίνα

Η Zhejiang Qianjiang Motorcycle υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με την αμερικανική εταιρία κατασκευής μοτοσικλετών Harley-Davidson για την κυκλοφορία μιας μικρής μοτοσικλέτας στην Κίνα έως τα τέλη του 2020.

Η μοτοσικλέτα των 338 κ.εκ. που σχεδιάζουν να αναπτύξουν από κοινού η Qianjiang και η Harley-Davidson θα διατεθεί προς πώληση αρχικά στην Κίνα, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν και άλλες ασιατικές αγορές, ανέφερε σε σημερινή της ανακοίνωση η Qianjiang.

Η νέα μοτοσικλέτα και ο κινητήρας της θα κατασκευαστούν στο εργοστάσιο της Qianjiang, στην πόλη Γουενλίνγκ, στην επαρχία Τζετζιάνγκ της ανατολικής Κίνας.

Η Zhejiang Qianjiang Motorcycle, που ιδρύθηκε το 1985, είναι θυγατρική του ομίλου Geely Technology Group, που ειδικεύεται στην έρευνα, την ανάπτυξη, την κατασκευή και την πώληση μοτοσικλετών, κινητήρων καθώς και βασικών εξαρτημάτων.

Το 2005, η εταιρία απέκτησε την Benelli, την ιταλική εταιρία μοτοσικλετών με ιστορία 100 ετών.

Από τον Ιούλιο του 2018 που η Harley-Davidson ανακοίνωσε τα σχέδιά της να δημιουργήσει τη νέα γενιά μοτοσικλετιστών σε όλο τον κόσμο, ο όμιλος συνεχίζει να επεκτείνει το δίκτυο συνεργατών της στην Κίνα και να επενδύει μεταξύ άλλων στο μάρκετινγκ και το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Πέρυσι, οι λιανικές της πωλήσεις στην Κίνα αυξήθηκαν κατά 27% σε σχέση με το 2017.

 

Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ