Κάνε το τεστ κι ανακάλυψε ποιο είναι το επάγγελμα που σου ταιριάζει

Το τεστ θα σου δώσει απαντήσεις για τις επαγγελματικές σου κλήσεις ανοίγοντας νέες πόρτες στην καριέρα σου!

Κάνε το τεστ κι ανακάλυψε ποιο είναι το επάγγελμα που σου ταιριάζει

Το καλοκαίρι βρίσκεται ακόμη στα φόρτε του και το πιθανότερο είναι να βρίσκεσαι σε μια πανέμορφη παραλία, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα. Έχεις για λίγο αφήσει στην άκρη τις έγνοιες της καθημερινότητας κι έχεις αποφασίσει να αφιερώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου. Ο χειμώνας στην πόλη ήταν, ομολογουμένως, πολύ δύσκολος και οι διακοπές σου αξίζουν. Η απόλυτη χαλάρωση, όμως, δε σημαίνει ότι δε μπορείς, ταυτόχρονα, ν’ ανακαλύψεις τις κλίσεις και τις ικανότητές σου. Έτσι, αμέσως με την επιστροφή σου από τις διακοπές, θα είσαι έτοιμος να κυνηγήσεις με αξιώσεις την επαγγελματική καριέρα των ονείρων σου. Με γνώμονα το ειλικρινές ενδιαφέρον για την επιτυχημένη επαγγελματική αποκατάστασή σου στη δοκιμαζόμενη Ελλάδα της κρίσηςστο mikromeseos.gr ψάξαμε και σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα το εξειδικευμένο ΤΕΣΤ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ που προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ (μέχρι 31 Αυγούστου) στο κοινό το Ιδιωτικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα ΙΕΚ MASTER.

Το Τεστ θα σου δώσει απαντήσεις για τις επαγγελματικές σου κλήσεις, ενώ η συνομιλία σου με έναν Επαγγελματικό Σύμβουλο του Ιδρύματος θα ανοίξει νέες πόρτες στην καριέρα σου!

Τόσο το Τεστ όσο και η συνεδρία συμβουλευτικής για την επαγγελματική σου αποκατάσταση προσφέρονται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, μέχρι τις 31/8!

Ακολουθεί η παρουσίαση του ΙΕΚ ΜASTER

Το ΙΕΚ MASTER επενδύει με πράξεις στο Μέλλον των παιδιών μας!

Υπεύθυνα και Αξιόπιστα προσφέρουμε,  χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, τη Σύγχρονη Πλατφόρμα Επαγγελματικού Προσανατολισμού καθώς και 1 Εξατομικευμένη Συνεδρία Συμβουλευτικής Σπουδών και Εργασίας με τους Εξειδικευμένους Συμβούλους Εκπαίδευσης,  Μαθητείας & Εξέλιξης του ΙΕΚ MASTER.

Επισημαίνουμε ότι δεν υπάρχει κάποια δέσμευση από μέρους σας ούτε κάποιος περιορισμός στη χρήση της Υπηρεσίας.

**H Δωρεάν Χρήση του Ερωτηματολογίου και της Συμβουλευτικής Συνεδρίας ισχύει μέχρι τις 31 Αυγούστου. Το συνολικό κόστος της Υπηρεσίας είναι 180€.

Το ΙΕΚ MASTER απαντάει υπεύθυνα σε 2 βασικά ερωτήματα:

Τι Επάγγελμα να ακολουθήσω;

Τι να Σπουδάσω;

Η σύγχρονη πλατφόρμα Επαγγελματικού Προσανατολισμού του ΙΕΚ ΜASTER, είναι βασισμένη στην τυπολογία Holland και ακολουθεί το σχήμα εξαγώνου, γνωστό και ως «Holland’s Ηexagon».

Πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση για το μέλλον σου, σιγουρέψου για την επαγγελματική σου κλίση!ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΣΤ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ