ΝΔ: Μαύρη σελίδα για τη Δημοκρατία η τοποθέτηση Θάνου στο Μαξίμου

ΝΔ: θα χρησιμοποιήσουμε τη φορολογία για την ανάπτυξη της οικονομίας

Για «μαύρη σελίδα για τη Δημοκρατία» κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της, αναφορικά με την τοποθέτηση της τέως προέδρου του Αρείου Πάγου, Βασιλικής Θάνου στο ρόλο της επικεφαλής της νομικής υπηρεσίας του πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου.

ΝΔ: Έμπρακτη απόδειξη της αδιαφορίας της κυβέρνησης για τη διάκριση των εξουσιών

Συγκεκριμένα, η Νέα Δημοκρατία στη σχετική της ανακοίνωση κάνει λόγο για έμπρακτη απόδειξη της αδιαφορίας της κυβέρνησης για τη διάκριση των εξουσιών. «Οι κραυγές αγωνίας των δικαστών και των εισαγγελέων δεν συγκινούν την παρέα του Μαξίμου», συνεχίζει η ΝΔ στην ανακοίνωσή της.

«Η συνέχιση των παρεμβάσεων στη Δικαιοσύνη δυναμιτίζει το ίδιο το δημοκρατικό Πολίτευμα της χώρας και αγγίζει πια τα όρια της θεσμικής εκτροπής»

Σύμφωνα με τη Νέα Δημοκρατία, «η συνέχιση των παρεμβάσεων στη Δικαιοσύνη δυναμιτίζει το ίδιο το δημοκρατικό Πολίτευμα της χώρας και αγγίζει πια τα όρια της θεσμικής εκτροπής».

«Η Νέα Δημοκρατία, όλες οι δυνάμεις του δημοκρατικού τόξου μαζί με τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών δεν θα τους το επιτρέψουμε», τονίζει, χαρακτηριστικά, η α ξιωματική αντιπολίτευση, αναλαμβάνοντας, τη δέσμευση ότι θα σταθεί «απέναντι στα σκοτεινά σχέδια», της κυβέρνησης.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ