Θεοδωράκης: Ο Σπίρτζης δεν ξεχνά την παλαιοκομματική του ταυτότητα

«Το πρόβλημα της χώρας δεν είναι πια οι μεταρρυθμίσεις, το πρόβλημα είναι ο χρόνος»

Θεοδωράκης: Δεν υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ!

«Ο κ. Σπίρτζης δεν ξεχνά την παλιά του ταυτότητα, αυτή του παλαιοκομματισμού που εξυπηρετεί τις συντεχνίες. Νομίζουν ότι είμαστε στην εποχή που μετράς τα ταξί και μετράς ψήφους. Λένε “κοίτα πόσα κίτρινα αμάξια στην Κηφισίας. Αν πω κάτι υπέρ των συνδικαλιστών θα με ψηφίσουν όλοι αυτοί”». Τα παραπάνω τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του παρουσίας στον ΣΚΑΪ.

«Ο κόσμος έχει αλλάξει, όμως, και οι επαγγελματίες οδηγοί ταξί έχουν αλλάξει. Η συντριπτική πλειοψηφία των ταξιτζήδων έχει προσαρμοστεί σε μία νέα πραγματικότητα. Αυτή η νέα πραγματικότητα περιλαμβάνει και το Beat και πιθανόν κι άλλες εταιρείες αύριο. Δεν θα πρέπει να τη χαλάσουμε», συνέχιζε ο κ. Σταύρος Θεοδωράκης.

Σταύρος Θεοδωράκης: Το πρόβλημα της χώρας δεν είναι πια οι μεταρρυθμίσεις, το πρόβλημα είναι ο χρόνος

Σχετικά με την εμπλοκή και τις καθυστερήσεις που αντιμετωπίζει η επένδυση στο Ελληνικό, ο κ. Θεοδωράκης σημείωσε ότι «το πρόβλημα της χώρας δεν είναι πια οι μεταρρυθμίσεις, το πρόβλημα είναι ο χρόνος». «Κάποια στιγμή ο κ. Τσίπρας θα καθαιρέσει αυτούς που αντιδρούν και θα βάλει το πρόβλημα του Ελληνικού σε μία τάξη, όμως ο χρόνος που χάνουμε είναι πολύτιμος» πρόσθεσε.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού τοποθετήθηκε και για τις διαφωνίες σχετικά με τη δυνατότητα εξ αποστάσεως ηλεκτρονικής ψηφοφορίας για εκλογή αρχηγού του νέου ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς, υποστηρίζοντας ότι δεν είναι απλώς ένα διαδικαστικό ζήτημα, όπως το παρουσιάζουν αρκετοί δημοσιογράφοι, αλλά ένα «ύψιστο πολιτικό ζήτημα καθώς αφορά τη συμμετοχή του κόσμου». Παρουσίασε, μάλιστα, τη δική του πρόταση για να μπορέσουν να συμμετάσχουν περισσότεροι πολίτες, «χρησιμοποιώντας το αποδεδειγμένα αξιόπιστο -από προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις- σύστημα Ζευς».

«Αν κάτι είναι σωστό, κοινωνικά δίκαιο και διορθώνει ένα μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει στην κοινωνία, τότε το ψηφίζουμε»

Τέλος, αναφορικά με το νομοσχέδιο για την ταυτότητα φύλου, υπογράμμισε ότι το Ποτάμι δεν θα εμπλακεί σε μικροπολιτικά παζάρια την ώρα που διακυβεύονται ζητήματα δικαιωμάτων. «Δεν μπήκαμε στη Βουλή για να ψηφίζουμε ό,τι ψηφίζουν και οι ΑΝΕΛ. Έχουμε τον δικό μας λόγο. Αν κάτι είναι σωστό, κοινωνικά δίκαιο και διορθώνει ένα μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει στην κοινωνία, τότε το ψηφίζουμε. Μικροκομματικά παζάρια για να κερδίσουμε ένα πρωτοσέλιδο, γιατί περί αυτού πρόκειται, δεν κάνουμε» κατέληξε ο κ. Θεοδωράκης.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ