Θεοδωράκης: Αγωγή κατά του εξουσιομανούς κ. Πάνου Καμμένου

«Ο κ. Καμμένος θα πρέπει να αποδείξει στους Έλληνες δικαστές ποιοι είναι οι εργολάβοι και οι εκδότες που τάχα με χρηματοδοτούν»

Θεοδωράκης: Αγωγή κατά του εξουσιομανούς κ. Πάνου Καμμένου

Την προσφυγή του στην Ελληνική Δικαιοσύνη κατά του υπουργού Άμυνας, κ. Πάνου Καμμένου, ανακοίνωσε με γραπτή δήλωσή του ο επικεφαλής του Ποταμιού και υποψήφιος για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς, κ. Σταύρος Θεοδωράκης. Σύμφωνα με τον κ. Θεοδωράκη, ο υπουργός Άμυνας τον καθυβρίζει και τον συκοφαντεί από την πρώτη μέρα που ιδρύθηκε το Ποτάμι.

Σταύρος Θεοδωράκης: Επέλεξα να απαντώ σε αυτή τη συνεχόμενη προσωπική επίθεση μόνο με πολιτικά επιχειρήματα

«Ήταν συνειδητή απόφασή μου μέχρι σήμερα να μην προσφύγω στη Δικαιοσύνη. Και αυτό παρά τις συνεχείς προτροπές φίλων, αλλά και ανεξάρτητων προσωπικοτήτων που ένιωσαν και οι ίδιοι να προσβάλλονται από τις ανήθικες επιθέσεις του κ. Καμμένου. Και επέλεξα να απαντώ σε αυτή τη συνεχόμενη προσωπική επίθεση μόνο με πολιτικά επιχειρήματα, συχνά και από το βήμα της Βουλής» σημειώνει στη γραπτή δήλωσή του ο κ. Θεοδωράκης.

«Ο υπουργός κ. Καμμένος δεν λέει όμως να σταματήσει να λασπολογεί. Έως εδώ λοιπόν! Η χθεσινοβραδινή συκοφαντική επίθεση εναντίον μου μέσω Twitter, αήθης και απρόκλητη, όπως πάντα, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Τις αμέσως επόμενες ημέρες ο δικηγόρος μου θα καταθέσει αγωγή κατά του εξουσιομανούς υπουργού και συγκυβερνήτη του κ. Τσίπρα», σημειώνει ο επικεφαλής του Ποταμιού.

«Θα χρειαστεί να προσκομίσει στοιχεία, διευθύνσεις και ονόματα, αλλιώς θα καταδικαστεί ως κοινός συκοφάντης»

«Ο κ. Καμμένος θα πρέπει να αποδείξει στους Έλληνες δικαστές ποιοι είναι οι εργολάβοι και οι εκδότες που τάχα με χρηματοδοτούν και άκουσον-άκουσον, ίδρυσαν μαζί μου το Ποτάμι. Θα χρειαστεί να προσκομίσει στοιχεία, διευθύνσεις και ονόματα. Αλλιώς θα καταδικαστεί ως κοινός συκοφάντης», καταλήγει ο επικεφαλής του Ποταμιού και υποψήφιος για την ηγεσία του υπό διαμόρφωση φορέα της Κεντροαριστεράς, κ. Σταύρος Θεοδωράκης.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ