«Οι Έλληνες κοιτάνε μπροστά-Οι κυβερνητικές μεθοδεύσεις διχασμού αποτυγχάνουν»

Τάκης Θεοδωρικάκος: Ποιος τολμάει να μιλάει για διάφορες ακροδεξιές αερολογίες όταν έχει το θλιβερό προνόμιο ο κ. Τσίπρας να συνεργάζεται με τον κ. Καμμένο

«Οι Έλληνες κοιτάνε μπροστά-Οι κυβερνητικές μεθοδεύσεις διχασμού αποτυγχάνουν»

«Οι κυβερνητικές μεθοδεύσεις διχασμού αποτυγχάνουν. Οι Έλληνες κοιτάνε μπροστά και κοιτάζουν μπροστά με τον Κ. Μητσοτάκη, ο οποίος εκπροσωπεί και οφείλει να εκπροσωπεί τη μεγάλη πλειοψηφία του μέτρου και της λογικής» τόνισε  ο συντονιστής στρατηγικού σχεδιασμού και της επικοινωνιακής ομάδας της ΝΔ, Τάκης Θεοδωρικάκος, σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό του “ΣΚΑΪ 101,3 fm”.

Τάκης Θεοδωρικάκος: Μας ενώνει το σήμερα και το αύριο, μας ενώνουν οι ρεαλιστικές και προοδευτικές θέσεις του προέδρου της ΝΔ

«Μας ενώνει το σήμερα και το αύριο, μας ενώνουν οι ρεαλιστικές και προοδευτικές θέσεις του προέδρου της ΝΔ», τόνισε ο κ. Θεοδωρικάκος, αναφερόμενος στο άρθρο του Κυριάκου Μητσοτάκη στην «Καθημερινή», επισημαίνοντας πως θέτει τα πραγματικά προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας και τα μεγάλα θέματα που βασανίζουν την πατρίδα μας.

«Όλος ο ελληνικός λαός γνωρίζει ότι η ΝΔ είναι πραγματικά η κοίτη του φιλελεύθερου πραγματισμού»

«Μέσα στο γκρίζο, την απογοήτευση και το διχαστικό κλίμα που εκπέμπει η κυβέρνηση όλο αυτό το χρονικό διάστημα, το άρθρο του Κυριάκου Μητσοτάκη εκπέμπει ένα θετικό και αισιόδοξο μήνυμα ενότητας και προοπτικής των Ελλήνων. Μιλώντας πάντοτε στη γλώσσα της αλήθειας και χωρίς να υποκύπτει σε δημαγωγίες και λαϊκισμούς θέτει τα πραγματικά θέματα» δήλωσε ο κ. Θεοδωρικάκος επισημαίνοντας πως «όλος ο ελληνικός λαός γνωρίζει ότι η ΝΔ είναι πραγματικά η κοίτη του φιλελεύθερου πραγματισμού και είναι η παράταξη η οποία επί Κ. Καραμανλή νομιμοποίησε το ΚΚΕ το 1974».

Όπως τόνισε ο κ. Θεοδωρικάκος η παράταξη «επί Κωνσταντίνου Μητσοτάκη συνεργάστηκε με την Αριστερά του Χαρίλαου Φλωράκη και του Λεωνίδα Κύρκου, ενώνοντας τους Έλληνες», προσθέτοντας πως «ο Παύλος Μπακογιάννης, ένα από τα πλέον σπουδαία στελέχη αυτής της παράταξης, πλήρωσε με τη ζωή του την προσπάθεια να χτίσει γέφυρες».

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδωρικάκο ο Αντώνης Σαμαράς ηγείτο μιας κυβέρνησης στα χρόνια της κρίσης στα οποία η ΝΔ συνεργάστηκε με το ΠΑΣΟΚ και με τη Δημοκρατική Αριστερά. «Ποιος τολμάει να μιλάει για διάφορες ακροδεξιές αερολογίες όταν έχει το θλιβερό προνόμιο ο κ. Τσίπρας να συνεργάζεται συστηματικά τα 3 τελευταία χρόνια με τον εκφραστή της ακροδεξιάς τον κ. Καμμένο;» διερωτήθηκε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: Μητσοτάκης: Ήρθε η ώρα να ανοίξουμε βήμα και να γράψουμε τη δική μας ιστορία»

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ