Η απάντηση των πυροσβεστών στον Τόσκα

Γιάννης Σταμούλης: Τον κ. Τόσκα τον αγαπάμε, είναι ένας αυθόρμητος άνθρωπος ο οποίος νομίζω καμιά φορά παρασύρεται από το θυμικό του

Η απάντηση των πυροσβεστών στον Τόσκα

Στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα και στις δηλώσεις του αναφορικά με την ύπαρξη στρεβλοτήτων και φαινομένων κομματισμού στην Πυροσβεστική απήντησαν  οι έλληνες πυροσβέστες, διαμέσου του προέδρου της Ένωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος, Γιάννη Σταμούλη.

Γιάννης Σταμούλης: Τον κ. Τόσκα τον αγαπάμε, είναι ένας αυθόρμητος άνθρωπος ο οποίος νομίζω καμιά φορά παρασύρεται από το θυμικό του

Συγκεκριμένα, ο κ. Γιάννης Σταμούλης, μιλώντας στον Realfm 97,8 ανέφερε: «Τον κ. Τόσκα τον αγαπάμε, είναι ένας αυθόρμητος άνθρωπος ο οποίος νομίζω καμιά φορά παρασύρεται από το θυμικό του, όπως μας έχει πει και ο ίδιος. Προφανώς και με τη δήλωση του που είδα και χθες το βράδυ δεν είχε λόγους να μας θίξει. Πιστεύω ότι κατάλαβε ότι κάτι δεν είπε καλά».

«Ο κ. Τόσκας δύο χρόνια στο τιμόνι του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη πλέον, έχει δει εάν είμαστε εκπαιδευμένοι ή όχι»

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Νομίζω ότι ο κ. Τόσκας δύο χρόνια στο τιμόνι του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη πλέον, έχει δει εάν είμαστε εκπαιδευμένοι ή όχι, εάν έχουμε επιχειρησιακούς σχεδιασμούς ή όχι και το σημαντικό εάν είμαστε αποτελεσματικοί ή όχι παρά τα προβλήματα που δεν έλυσε ο ίδιος.

Οι άνθρωποι που είναι αυτή τη στιγμή στο Πυροσβεστικό Σώμα είναι κατάταξης από το 1982-83, από το 1983 και μετά όλοι οι συνάδελφοι μπήκαν με το θεσμικό πλαίσιο που ψήφιζαν οι εκλεγμένες νόμιμες κυβερνήσεις της ελληνικής Δημοκρατίας.

Από το 1996 και μετά τα στελέχη που λέει ο κ. Τόσκας μπαίνουν μέσω των Πανελληνίων και από το 2014 το σύνολο πλέον του προσωπικού μπαίνει μέσω των Πανελληνίων εξετάσεων».

«Εάν ο κ. Τόσκας τα είχε διαπιστώσει αυτά θα έπρεπε να έχει κάνει τομές, να τα έχει αλλάξει», σημείωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος.

Διαβάστε επίσης: «Την αποτυχία αναλαμβάνει ο στρατηγός δεν τη φορτώνει στους στρατιώτες»

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ