Ξεκινάει η τουριστική προβολή Τρίπολης, Αγίου Νικολάου και Κέρκυρας

Κέρκυρα

Σε σημαντικές αποφάσεις για την τουριστική προβολή και προώθηση των περιοχών τους προχώρησαν οι Δήμοι Τρίπολης και Αγίου Νικολάου Κρήτης καθώς και η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Σε Γαλλίδα δημοσιογράφο η τουριστική προβολή της Κέρκυρας

Αναλυτικά, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ανέθεσε το έργο για τη ξενάγηση της δημοσιογράφου κ. Pradal η οποία θα επισκεφθεί τη Κέρκυρα στις 28, 29 και 30 Απριλίου. H κ. Pradal είναι Γαλλίδα δημοσιογράφος και πρόκειται να φιλοξενηθεί από την Περιφέρεια με σκοπό να συλλέξει πληροφορικό υλικό ώστε να πραγματοποιήσει αφιέρωμα στο περιοδικό Fly and Go για την Κέρκυρα, το οποίο διανέμεται στο αεροδρόμιο της Τουλούζης και μεταφράζεται σε έξι γλώσσες.

Παραγωγή οπτικού υλικού από το Δήμο Τρίπολης

Ο Δήμος Τρίπολης αποφάσισε τη προώθηση των διαδικασιών για την παραγωγή οπτικού βίντεο υλικού της περιοχής για την δημιουργία ολοκληρωμένου αρχείου, απαραίτητου για την πολιτιστική- τουριστική ανάπτυξη και προβολή του Δήμου.

Δύ νέες δράσεις στο Δήμο Αγίου Νικολάου

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου στο πλαίσιο του ετήσιου προγράμματος τουριστικής προώθησης του προορισμού ενέταξε δύο ακόμη δράσεις. Οι δράσεις αυτές αφορούν στη δημιουργία διαφημιστικού υλικού για την τουριστική προβολή και στην έκδοση θεματικού χάρτη.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ