Τράπεζα Πειραιώς: Δέσμευση για συμβολή στην επανεκκίνηση της οικονομίας

Χρήστος Μεγάλου: H Πειραιώς αυξάνει τις χρηματοδοτήσεις στην πραγματική οικονομία σε 5 δισ. έως το 2020

Τράπεζα Πειραιώς: Προτεραιότητα οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Την δέσμευση της Τράπεζας Πειραιώς να συμβάλει στην χρηματοδότηση της πραγματικής οικονομίας προκειμένου να κερδηθεί το στοίχημα της επανεκκίνησης της ελληνικής οικονομίας διατύπωσαν από το βήμα της ετήσιας γενικής συνέλευσης της τράπεζας τόσο ο πρόεδρος της Γιώργος Χαντζηνικολάου όσο και ο διευθύνων σύμβουλος Χρήστος Μεγάλου.

Γιώργος Χαντζηνικολάου: Ένα κινηθούμε γρήγορα και αποτελεσματικά θα επιτευχθεί ο στόχος της ανάπτυξης

Το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης αποτελεί μια θετική εξέλιξη, είναι μια αναγκαία προϋπόθεση για την επόμενη ημέρα. Ένα κινηθούμε γρήγορα και αποτελεσματικά θα επιτευχθεί ο στόχος της ανάπτυξης. Το ότι δεν υπήρξε οριστική συμφωνία για το χρέος δεν αλλάζει τα οφέλη της συμφωνίας. Η πραγματική προσπάθεια για την ανάκαμψη της οικονομίας τώρα ξεκινάει ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Χαντζηνικολάου.

Η επιστροφή των καταθέσεων, ή άρση των capital controls και η επιστροφή στις αγορές, αποτελούν τα επόμενα βήματα που θα συμβάλλουν στην αποκατάσταση της εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία πρόσθεσε.

Χρήστος Μεγάλου: H Πειραιώς αυξάνει τις χρηματοδοτήσεις στην πραγματική οικονομία σε 5 δισ. έως το 2020

Μιλώντας στην γενική συνέλευση ο διευθύνων σύμβουλος της Τράπεζας Χρήστος Μεγάλου τόνισε ότι η Πειραιώς αυξάνει σταδιακά στις χρηματοδοτήσεις στην πραγματική οικονομία στα πέντε δις ευρώ το 2020 από δύο δις. ευρώ το 2016.

Η Τράπεζα Πειραιώς με σαφές στρατηγικό σχέδιο, την Agenda 2020, στοχεύει να καταστεί η πιο αξιόπιστη ελληνική τράπεζα της χώρας, δίνοντας αξία σε μετόχους, πελάτες και εργαζόμενους. Θα ανταποκριθούμε πλήρως στην πρόκληση της υποστήριξης της ελληνικής οικονομίας, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Μεγάλου.

Επισήμανε επίσης ότι με βάση το στρατηγικό πλάνο της τράπεζας θα κερδηθεί και το μεγάλο στοίχημα της μείωσης των μη εξυπηρετούμενων δανείων καθώς και μια σειρά άλλων προκλήσεων όπως η μείωση της εξάρτησης από το ELΑ που θα μηδενιστεί κλπ

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ