Χωρίς τρένα και προαστιακό σήμερα

Τα δρομολόγια του Μετρό προς και από το Αεροδρόμιο θα διεξάγονται κανονικά

Χωρίς τρένα και προαστιακό σήμερα

Κανένα δρομολόγιο σε τρένα και προαστιακό σιδηρόδρομο δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη, στο πλαίσιο της 24ης απεργίας που πραγματοποιεί η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης (ΠΕΠΕ).

Η ΠΕΠΕ είχε προγραμματίσει στάσεις εργασίας στα τρένα και τον προαστιακό για όλο το σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας και για την περασμένη Τρίτη και Τετάρτη οι οποίες ωστόσο ανεστάλησαν από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Αίτημα της ΠΕΠΕ είναι να βελτιωθούν οι συνθήκες για την ασφάλεια της κυκλοφορίας και οι προσλήψεις μηχανοδηγών.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται: Την Πέμπτη 01.06 όπως ανακοίνωσε η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης θα πραγματοποιήσει 24ωρη απεργία και ως εκ τούτου για την ημέρα εκείνη δεν θα εκτελεστεί κανένα δρομολόγιο».

Τα δρομολόγια του Μετρό προς και από το Αεροδρόμιο θα διεξάγονται κανονικά

Σε ανακοίνωσή της η ΠΕΠΕ επέρριπτε ευθύνες κατά της διοίκησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κατηγορώντας την ότι «θέλοντας να μετατρέψει τους μηχανοδηγούς σε εξιλαστήρια θύματα για την κατάσταση που επικρατεί στον Ελληνικό Σιδηρόδρομο εδώ και δεκαετίες, προχώρησε στην αδικαιολόγητη πράξη της ανταπεργίας (lockout) αποφασίζοντας το κλείσιμο του Σιδηρόδρομου για τρεις (3) ημέρες!». «Οι μηχανοδηγοί δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μετακυλήσει τις ευθύνες για την απαξίωση του Ελληνικού Σιδηροδρόμου», ανέφερε η ΠΕΠΕ.

Τα δρομολόγια του Μετρό προς και από το Αεροδρόμιο θα διεξάγονται κανονικά.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ