Λοβέρδος: «Ο Τσακαλώτος θα παραιτηθεί γιατί φοράει παντελόνια»

«Έχει πει ότι αν το αφορολόγητο πέσει κάτω από 9.000 ευρώ θα παραιτηθεί»

Λοβέρδου

Σφοφρή επίθεση εναντίον του υπουργού οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος σήμερα στη Βουλή.

Ανδρέας Λοβέρδος: Ο κύριος Τσακαλώτος θα παραιτηθεί επειδή φοράει παντελόνια

«Τα μέτρα θα τα ψηφίσετε μόνοι σας στη Βουλή υπάρχουν μόνο 152 βουλευτές», δήλωσε, χαρακτηριστικά, ο Ανδρέας Λοβέρδος κι όταν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ φώναξαν, «είμαστε 153», ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ επιτέθηκε κατά του υπουργού Οικονομικών. «Δεν υπάρχουν 153, υπάρχουν μόνο 152 βουλευτές ο κύριος Τσακαλώτος θα παραιτηθεί επειδή φοράει παντελόνια και έχει πει ότι αν το αφορολόγητο πέσει κάτω από 9.000 ευρώ θα παραιτηθεί. Περιμένω λοιπόν να έρθει στη βουλή και να παραιτηθεί», κατέληξε ο κ. Λοβέρδος.

Νίκος Δένδιας: «Στη σφαίρα του φανταστικού τα αντίμετρα»

Από την πλευρά του ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Νίκος Δένδιας, κάλεσε τον κύριο Τσακαλώτο να έρθει στη Βουλή προκειμένου να παραιτηθεί. Ο κ. Δένδιας επανέλαβε ότι η «ΝΔ δεν πρόκειται να ψηφίσει τα αντίμετρα, τονίζοντας πως ανήκουν στη σφαίρα του φανταστικού. Ο κύριος Δένδιας επέκρινε και την πλευρά των δανειστών, τονίζοντας πως έχουν ευθύνες, αφού δέχτηκαν τέτοια ληστρικά μέτρα για τους Έλληνες.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ