Τσιόδρας: Χωρίς πρόταση για το χρέος η κυβέρνηση

«O Τσίπρας περιμένει απλώς να καταλήξουν οι διαβουλεύσεις για να δηλώσει ευχαριστημένος»

Τσιόδρας: Χωρίς πρόταση για το χρέος η κυβέρνηση

Να διατυπώσει ανοικτά και συγκεκριμένα τη θέση της για το ζήτημα του χρέους καλεί την κυβέρνηση ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού, Δημήτρης Τσιόδρας.

Δημήτρης Τσιόδρας: O Τσίπρας περιμένει απλώς να καταλήξουν οι διαβουλεύσεις για να δηλώσει ευχαριστημένος

«Zητάμε επίμονα από την κυβέρνηση μία καθαρή απάντηση: Ποια είναι η πρόταση της Ελλάδας για το χρέος; Με ποια αιτήματα προσερχόμαστε στη συζήτηση; Έχουμε δει διαφόρων ειδών προτάσεις από τους εταίρους αλλά πρόταση της χώρας μας δεν έχουμε δει. Και δεν την έχουμε δει γιατί προφανώς δεν είχε υπάρχει», επισημαίνει ο κ.Τσιόδρας, συμπληρώνοντας ότι ο κ.Τσίπρας περιμένει απλώς πού θα καταλήξουν οι διαβουλεύσεις μεταξύ των εταίρων για να δηλώσει ευχαριστημένος με όποιο αποτέλεσμα σε ένα ζήτημα που το είχε κάνει σημαία.

Ο εκπρόσωπος του Ποταμιού επικρίνει τον πρωθυπουργό γιατί ζύγισε λάθος για άλλη μία φορά τις υπαρκτές αντιθέσεις μεταξύ των εταίρων και έφθασε να πανηγυρίζει προκαταβολικά. «Το βασικό, όμως, σε μία διαπραγμάτευση είναι να ξέρεις τι ζητούν αυτοί που βρίσκονται γύρω από το τραπέζι. Και πρωτίστως να ξέρεις τι ζητάς εσύ. Όταν δεν ξέρεις ούτε το ένα, ούτε το άλλο, το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που βλέπουμε» υπογραμμίζει.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ