Τσίπρας: Το Σεπτέμβρη του 2019 οι εκλογές

ο Αλέξης Τσίπρας

Για ολοκλήρωση της τετραετίας κι εκλογές το Σεπτέμβρη του 2019 μίλησε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας από τα Γιάννενα, όπου πραγματοποιεί επίσκεψη.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τσίπρας κατά τη διάρκεια τοποθέτησής του στο περιφερειακό συμβούλιο στα Ιωάννινα σημείωσε πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι η μοναδική που προσέφυγε στις κάλπες και τη λαϊκή κρίση αφού υπέγραψε συμφωνία με τους θεσμούς, κι όχι πριν.

Η κυβέρνηση προχωρά με επιτυχία σε μεταρρυθμίσεις, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας, αφού διατηρεί ένα πλαίσιο συνεννόησης ή τη στοιχειώδη συμφωνία της κοινωνίας.

Αλέξης Τσίπρας: Τα fake news υποστηρίζουν τα συμφέροντα του παλαιού συστήματος

Ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για κάποια μέσα ενημέρωσης, σημειώνοντας πως πολλές ειδήσεις που μεταδίδονται για δημοσιονομικές αστοχίες και προβλήματα στις αξιολογήσεις δεν είναι απλώς «πλαστές» (fake news) αλλά και «απελπισμένες» (desperate).

Οι εν λόγω ειδήσεις, συνέχισε ο πρωθυπουργός, υποστηρίζουν τα συμφέροντα του «παλιού συστήματος» που προσπαθεί να διατηρήσει την επιρροή του στις μάζες. «Παρακολουθούμε τον πανικό που έχει καταλάβει ορισμένους», είπε.

Συνάντηση του πρωθυπουργού με τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Ο πρωθυπουργός συναντήθηκε επίσης και με τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, στην πρώτη επαφή των δύο μετά την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για την ταυτότητα φύλο από τη Βουλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη συνάντηση επισημάνθηκε η σημασία των διακριτών ρόλων Πολιτείας και Εκκλησίας, ενώ ο πρωθυπουργός χαιρέτισε το μεγάλο φιλανθρωπικό έργο που προσφέρουν οι εκκλησιαστικές δομές.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ