Λεβέντης: Η συνεχής μετάλλαξη Τσίπρα επέφερε εθνική ήττα

«Μία δεδηλωμένη 153 βουλευτών δεν φτάνει για να έρθουν στην χώρα επενδύσεις»

Λεβέντης: Η συνεχής μετάλλαξη Τσίπρα επέφερε εθνική ήττα

Την άποψη ότι «η μετάλλαξη των απόψεων του κ. Τσίπρα επέφερε εθνική ήττα, μία ήττα που δυσχεραίνει έτι περαιτέρω τις προσπάθειες του λαού μας για έξοδο από τα μνημόνια και την κρίση» εξέφρασε, με ανακοίνωσή του, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, αναφερόμενος στη συμφωνία με τους δανειστές.

Βασίλης Λεβέντης: Η κυβέρνηση τώρα θριαμβολογεί που πήρε μόνο τη δόση, σαν να έχουμε όλοι αμνησία

Σύμφωνα με τον κ. Λεβέντη, «η κυβέρνηση ανύψωσε τις προσδοκίες για είσοδο στην ποσοτική χαλάρωση και για μείωση του χρέους κατά το Eurogroup της 15ης Ιουνίου. Τίποτα από αυτά δεν έλαβε και τώρα θριαμβολογεί που πήρε μόνο τη δόση, σαν να έχουμε όλοι αμνησία και ξεχνάμε τι έλεγε το τελευταίο δίμηνο, τόσο ο πρωθυπουργός όσο και τα μέλη της κυβέρνησης».

«Μία δεδηλωμένη 153 βουλευτών δεν φτάνει για να έρθουν στην χώρα επενδύσεις»

Στην ανακοίνωσή του, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων εκτιμά ότι «παρά τις θριαμβολογίες, αποδεικνύεται για άλλη μία φορά, ότι μία δεδηλωμένη 153 βουλευτών δεν φτάνει για να έρθουν στην χώρα επενδύσεις» και διαφωνεί «με τη ΝΔ που ζητάει εκλογές». Όπως δηλώνει, «με τις εκλογές αυτές, ακόμη και να σχηματίσει κυβέρνηση ο κ. Μητσοτάκης, θα είναι και αυτή η κυβέρνηση ισχνής δεδηλωμένης και άρα αφιλόξενη για τους επενδυτές». Ως εκ τούτου, «η Ένωση Κεντρώων επιμένει ότι πολιτική σταθερότητα σημαίνει δεδηλωμένη άνω των 200 εδρών για να ικανοποιήσει το δόγμα “μεταρρυθμίσεις η Ελλάδα-επενδύσεις οι δανειστές”».

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ