Λαζαρίδης: Ο Τσίπρας φεύγει… Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έρχεται

Λαζαρίδης: Ο Τσίπρας φεύγει... Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έρχεται

«Εκλογές θα έχουμε μέσα στο 2018. Η ετερόκλητη κοινοβουλευτική πλειοψηφία βρίσκεται σε αποσύνθεση και η κυβέρνηση σε αποδρομή. Ο Τσίπρας φεύγει, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έρχεται» δηλώνει, χαρακτηριστικά, ο σύμβουλος Επικοινωνίας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, Μακάριος Λαζαρίδης στην εφημερίδα «Παρασκήνιο».

Μακάριος Λαζαρίδης: Το μόνο συγκεκριμένο που ακούσαμε μετά την συνάντηση Τσίπρα – Τράμπ, είναι η συμφωνία για την αναβάθμιση των F-16

Αναφερόμενος στο ταξίδι του κ. Τσίπρα στις ΗΠΑ, επισημαίνει πως αυτό έγινε σε μια εξαιρετικά ευνοϊκή συγκυρία για τη χώρα, την ώρα, δηλαδή, που υπάρχει αστάθεια στη ΝΑ Μεσόγειο και οι σχέσεις των ΗΠΑ με την Τουρκία αντιμετωπίζουν πρόβλημα, εξαιτίας του Ταγίπ Ερντογάν. Όπως λέει, δηλαδή την ώρα που υπήρχε μια μοναδική ευκαιρία να πετύχει ο κ. Τσίπρας συγκεκριμένες δεσμεύσεις της αμερικανικής ηγεσίας για τα εθνικά μας ζητήματα -τα ελληνοτουρκικά, το Κυπριακό, τα Σκόπια, το Μεταναστευτικό- αλλά και να διαμορφώσει έναν οδικό χάρτη στρατηγικής σχέσης σε όλους τους τομείς ελληνικού ενδιαφέροντος, με έμφαση στην προσέλκυση επενδύσεων.

«Το μόνο συγκεκριμένο που ακούσαμε μετά την συνάντηση Τσίπρα – Τράμπ, είναι η συμφωνία για την αναβάθμιση των F-16 και οι αντιφατικές διαρροές του κ. Καμμένου για το κόστος και κάποια αντισταθμιστικά που γεννούν απορίες και είναι ανάγκη να ενημερωθεί άμεσα η Βουλή» σημειώνει ο κ. Λαζαρίδης. Συνεχίζοντας την κριτική του στην κυβέρνηση και αναφερόμενος στις επενδύσεις, τονίζει πως «ο κ. Τσίπρας -και σε αυτόν τον τομέα- εμφανίζεται με κεφάλι Ιανού. Άλλα λέει και άλλα κάνει. Όπως σημειώνει μάλιστα, από την αυταπάτη πέρασε στην πολιτική απάτη.

«Επενδυτές, δεν έρχονται ακούγοντας λόγια, αλλά βλέποντας έργα. Και αυτό που βλέπουν σήμερα είναι μια κυβέρνηση αναξιόπιστη»

Σύμφωνα με τον κ. Λαζαρίδη, «επενδυτές, δεν έρχονται ακούγοντας λόγια, αλλά βλέποντας έργα. Και αυτό που βλέπουν σήμερα είναι μια κυβέρνηση αναξιόπιστη, περιβάλλον εχθρικό, ληστρική φορολογία, μεγάλες ασφαλιστικές εισφορές, έλλειμμα ρευστότητας. Νέες επενδύσεις, όμως, και νέες επιχειρήσεις -κατ’ επέκταση και νέες θέσεις εργασίας- μπορούμε να έχουμε μόνο με μια τολμηρή, συνεπή και αξιόπιστη, μεταρρυθμιστική κυβέρνηση. Και αυτό θα γίνει σύντομα με την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη».

«Δεν αποκλείουμε κανέναν δημοκράτη και δεν διχάζουμε»

Απαντώντας σε ερώτηση για το στίγμα της Νέας Δημοκρατίας ο κ. Λαζαρίδης λέει: «Η Νέα Δημοκρατία είναι από την ίδρυσή της φιλελεύθερη, ευρωπαϊκή, δημοκρατική, λαϊκή και πατριωτική παράταξη. Και αυτό ακριβώς εκφράζει σταθερά, με συνέπεια, αξιοπιστία και υπευθυνότητα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Δεν περιχαρακωνόμαστε σε ετικέτες του χθες, δεν αποκλείουμε κανέναν δημοκράτη και δεν διχάζουμε. Απευθυνόμαστε στους παλιούς αγωνιστές της παράταξης που μπορεί κάποια στιγμή να πικράθηκαν. Απευθυνόμαστε στους πολίτες που αποστασιοποιήθηκαν από την πολιτική.

Απευθυνόμαστε στη νέα γενιά που πληρώνει τα λάθη του χθες. Απευθυνόμαστε σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες, χωρίς να ρωτούμε τι ψήφισαν χθες. Όμως! Πρακτικές ΣΥΡΙΖΑ που θέλει να πολώνει, να φανατίζει και να εξαπατά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν πρόκειται να ακολουθήσει. Στο ταμπλό του Τσίπρα, το ταμπλό του μίσους και του διχασμού δεν παίζουμε».

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ