ΠΑΣΟΚ: Δεν πανηγυρίζουμε μαζί με τον Τσίπρα για την ανάπτυξη

«Aγωνίζεται να επαναφέρει τα πράγματα εκεί που ήταν το 2014 και μέχρι σήμερα δεν τα έχει καταφέρει»

ΠΑΣΟΚ: Δεν πανηγυρίζουμε μαζί με τον Τσίπρα για την ανάπτυξη

«Στοιχειώδης ανάγνωση ολόκληρης της ανακοίνωσης της ΕΛΣΤΑΤ για την ανάπτυξη οδηγεί σε άλλα συμπεράσματα από αυτά του κ. Τσίπρα», τονίζει σε σχετική ανακοίνωσή του ο Τομέας Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ αναφορικά με τα «διορθωμένα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για το πρώτο τρίμηνο του 2017». Ο πρωθυπουργός «αγωνίζεται να επαναφέρει τα πράγματα εκεί που ήταν το 2014 και μέχρι σήμερα δεν τα έχει καταφέρει. Όπως ακριβώς με το χρέος που αγωνίζεται να επαναφέρει μέρος του κεκτημένου Φεβρουαρίου-Νοεμβρίου 2012 το οποίο ο ίδιος απεμπόλησε».

ΠΑΣΟΚ: Δεν πανηγυρίζουμε μαζί με τον κ. Τσίπρα για την ανάπτυξη

Ο Τομέας Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ αναφέρει επιπλέον ότι «ακριβώς γι’ αυτούς τους λόγους, αλλά και για το βαρύ τίμημα της διαρκούς λιτότητας και της εκχώρησης της δημόσιας περιουσίας και των τραπεζών στους ξένους από τον κ. Τσίπρα δεν πανηγυρίζουμε μαζί του»,

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι «η συμβολή του ΠΑΣΟΚ στην τιθάσευση των ελλειμμάτων, στην αναδιάρθρωση του χρέους, στην σταθεροποίηση της οικονομίας και στην προώθηση των μεταρρυθμίσεων που οδηγούν στην ανάπτυξη υπήρξε ιστορική και αδιαμφισβήτητη», με τον Τομέα Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ να υπογραμμίζει «ούτε φυσικά επιτρέπουμε να εγκαλείται από κανέναν το ΠΑΣΟΚ για τη γενναία πατριωτική στάση του από το ξέσπασμα της κρίσης μέχρι σήμερα».

«Σημειώνουμε μόνο ότι ο κ. Τσίπρας αναγνωρίζει σήμερα τη σημασία της ανεξαρτησίας της ΕΛΣΤΑΤ γιατί όταν την θεσμοθετούσε το ΠΑΣΟΚ περίσσευαν από την πλευρά του οι λοιδορίες και η απαξίωση. Αβάσταχτη ελαφρότητα, τότε, αμετροέπεια σήμερα και κοινός τόπος η αλαζονική αγνόηση της πραγματικότητας της χώρας. Λίγη σοβαρότητα δε βλάπτει» καταλήγει η ανακοίνωση του Τομέα Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ