Πετρούνιας: Ας έρθει ο Τσίπρας να δει τις συνθήκες που προπονούμαστε

Υπό άθλιες συνθήκες η προετοιμασία των ελλήνων αθλητών

Πετρούνιας: Ας έρθει ο Τσίπρας να δει τις συνθήκες που προπονούμαστε

Ιδιαιτέρως αποκαλυπτικός και συνάμα καυστικός, όσον αφορά στη συμβολή της ελληνικής πολιτείας, ήταν ο χρυσός Ολυμπιονίκης στους κρίκους, Λευτέρης Πετρούνιας, σχετικά με την προετοιμασία των ελλήνων αθλητών και πρωταθλητών.

Μιλώντας στον Realfm, ο έλληνας πρωταθλητής κάλεσε τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να επισκεφθεί μία από τις επόμενες προπονήσεις του προκειμένου να διαπιστώσει τις συνθήκες.

Πρόσκληση-πρόκληση στον πρωθυπουργό από τον Λευτέρη Πετρούνια

«Καταρχάς είμαι ένας άνθρωπος με σεβασμό. Δεν έχω έλλειψη σεβασμού προς κανέναν άλλον. Αυτό που έγραψα στον Πρωθυπουργό, αυτό θα έλεγα σε όλες τις πολιτικές ηγεσίες. Τον παρακάλεσα να έρθει στην προπόνησή μας. Θα είναι μεγάλη μας τιμή, αλλά και ταυτόχρονα θέλουμε να δει που προπονούμαστε, σε τι συνθήκες και από που βγαίνουν αυτοί οι αθλητές», τόνισε ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Σχετικά με την πρόσφατη τοποθέτησή του ότι εάν δεν είχε τους χορηγούς του ίσως και να είχε σταματήσει τον πρωταθλητισμό το χρυσό παιδί των κρίκων είπε: «Αυτό είναι ξεκάθαρο. Δεν γίνεται να κάνεις τόσο υψηλό αθλητισμό, τόσες πολλές ώρες την ημέρα, τόσες πολλές ημέρες την εβδομάδα και να μην έχεις 1 ευρώ στην τσέπη σου. Δεν είμαι 13 χρονών. Έχω υποχρεώσεις. Έχω σπίτι, έχω την οικογένειά μου, που την έχω στηρίξει από όταν “έφυγε” ο πατέρας μου. Έχω αρκετές υποχρεώσεις και δεν μπορώ να τα καταφέρω μόνος μου».

«Εγώ έχω τον μισθό μου από τους χορηγούς μου», είπε.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ