Βραβεία σε 38 ξενοδοχεία της Ρόδου από την TUI Nordic

Αύξηση 11% στις τουριστικές ροές το 2017

Βραβεία σε 38 ξενοδοχεία της Ρόδου από την TUI Nordic

Βραβεία σε 38 ξενοδοχειακές μονάδες της Ρόδου που διακρίθηκαν για την ποιότητα των υπηρεσιών τους και το επίπεδο των εγκαταστάσεών τους απένειμε η TUI Nordic, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο του νησιού.

Αύξηση 11% στο τουριστικό ρεύμα το 2017

Στη διάρκεια της εκδήλωσης τονίστηκε πως η TUI Nordic, προβλέπει 11% αύξηση στο τουριστικό ρεύμα για τη χώρα μας το 2017 από τις χώρες που εκπροσωπεί και ειδικότερα, στη Ρόδο το καλοκαίρι του 2017 αναμένεται να έρθουν από πάνω από 120 χιλιάδες τουρίστες.

Ενδιαφέρον, όμως, παρουσιάζει και το πως βλέπουν οι τουρίστες που διακινεί, το νησί και τα ξενοδοχεία του. Συγκεκριμένα, όσο αφορά στο δείκτη NPS (Net Promoter Score), που έχει να κάνει με το κατά πόσον οι επισκέπτες συστήνουν τον προορισμό και το ξενοδοχείο όταν επιστρέφουν στις χώρες τους, η Ρόδος παίρνει 33 πόντους, το οποίο θεωρείται αρκετά ικανοποιητικό.

Σε πολύ υψηλό ποσοστό όμως βρίσκεται και το λεγόμενο «hotel score», η βαθμολογία δηλαδή που βάζουν οι επισκέπτες στα ξενοδοχεία του νησιού, αφού στην κλίμακα από 1 μέχρι 10, η Ρόδος συγκεντρώνει ποσοστό 8,19 το οποίο θεωρείται πολύ καλό αφού είναι πάνω από το μέσο όρο των υπολοίπων προορισμών που δραστηριοποιείται η TUI Nordic.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ