Τζαβάρας: Εκλογές για να βγει η χώρα από την κρίση

Τζαβάρας: Εκλογές για να βγει η χώρα από την κρίση

Την πεποίθηση ότι οι εκλογές αποτελούν τη λύση για να εξέλθει η χώρα από την κρίση, εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, βουλευτής Ηλείας, Κώστας Τζαβάρας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM».

Κώστας Τζαβάρας: Λύση είναι απολύτως οι εκλογές

Ο κ. Τζαβάρας έκανε λόγο για «αντιθεσμικό κατήφορο της κυβέρνησης» και ανέφερε ότι «λύση είναι απολύτως οι εκλογές ή τουλάχιστον λύση είναι να σταματήσει αυτού του είδους ο κατήφορος. Μόνο η ετυμηγορία του ελληνικού λαού και ακριβώς η αναβάπτιση που θα πρέπει να έχει το πολιτικό σύστημα στη λαϊκή ετυμηγορία μπορεί να δώσει καινούριες δυνατότητες για να λειτουργήσει το πολίτευμα και να βγούμε από την κρίση».

Όπως είπε ο κ. Τζαβάρας, «δεν άκουσα κανέναν (…) που να λέει επιτέλους αυτός ο αντιθεσμικός κατήφορος της κυβέρνησης, αυτή η όλο και μεγαλύτερη και περισσότερη και βαθύτερη αμφισβήτηση της λειτουργίας του δημοκρατικού πολιτεύματος αποτελεί τον υπ’ αριθμόν 1 κίνδυνο που αυτή την ώρα στην οικονομική κρίση έρχεται να πλήξει την Ελλάδα, τη χώρα, την κοινωνία, τον λαό στα πιο αδιαπραγμάτευτα στοιχεία της καθημερινής, της κοινωνικής, της πολιτικής και της οικονομικής ζωής του».

«Ο ελληνικός λαός πρέπει οπωσδήποτε να ενημερωθεί για την πορεία των διαπραγματεύσεων»

Ερωτηθείς για την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την οικονομία -σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων- σήμερα, στη Βουλή, έπειτα από αίτημα του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη (για την οικονομία, τις αποφάσεις του Eurogroup και τις δεσμεύσεις που ανέλαβε η κυβέρνηση), ο κ. Τζαβάρας είπε, μεταξύ άλλων, πως «ο ελληνικός λαός πρέπει οπωσδήποτε να ενημερωθεί για την πορεία των διαπραγματεύσεων που οδήγησαν στην κατάληξη με τον τρόπο που έγινε η β’ αξιολόγηση […]».

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ