Η Βούλα Πατουλίδου μιλά δημοσίως για το bullying που είχε δεχτεί στο παρελθόν

«Μου έξυσαν όλο το δέρμα του προσώπου. Βίωσα απίστευτο πόνο. Αιμορραγούσα συνεχώς τις επόμενες ημέρες» δήλωσε χαρακτιριστικά η ίδια

prwhn_vouleuths_Voula_Patoulidou

Η Ολυμπιονίκης και πρώην βουλευτής, Βούλα Πατουλίδου μίλησε ανοιχτά σε πρόσφατη συνέντευξή της για το bullying και το ρατσισμό που είχε δεχτεί στο παρελθόν για την εμφάνιση της. Επίσης αποκάλυψε και τις αισθητικές επεμβάσεις στις οποίες προχώρησε για να βελτιώσει την εξωτερική της εικόνα της.

Μιλώντας στο Down Town Κύπρου, ανέφερε: «Όταν ήμουν ενεργή πρωταθλήτρια ήμουν ένα θεριό, γιατί αυτό ήταν προαπαιτούμενο για καλύτερες επιδόσεις. Μια αθλήτρια του ύψους, είναι κύκνος. Μια δρομέας και ειδικά εμποδίων, φαίνεται θεριό. Έχω γίνει 53 χρονών και μου λένε: “Τι ωραία γυναίκα που είστε”. Τους απαντώ: “Με δουλεύετε; Στα 20 δεν ήμουν, στα 30 δεν ήμουν, στα 40 δεν ήμουν και τώρα έχω γίνει;”».

Εξήγησε δε πως στεναχωριόταν τονίζοντας: «Είναι δυνατόν να χαιρόμουν που με έλεγαν σπυριάρα ή ανέφεραν πως έχω ξεφύγει από τα όρια του γυναικείου προτύπου; Έμπαινα στο λεωφορείο και δεν έπιανα τη χειρολαβή γιατί έδειχνε ο τραπεζοειδής και ο δικέφαλος σαν να ήμουν λιμενεργάτης. Κρατιόμουν πάντα χαμηλά στον στύλο για να μην φαίνονται οι μύες. Είναι λογικό. Αλλά συνειδητοποιούσες πως έτσι έπρεπε να συμβεί».

Έπειτα αναφέρθηκε στην πλαστική επέμβαση που έκανε στο πρόσωπό της.

«Μου έξυσαν όλο το δέρμα του προσώπου. Βίωσα απίστευτο πόνο. Αιμορραγούσα συνεχώς τις επόμενες ημέρες. Πονούσα πάρα πολύ. Θυμάμαι έλεγα στο γιατρό: «Είσαι σίγουρος ότι θα ξαναβγώ στον κόσμο;» Όταν πέρασε το πρώτο διάστημα ήταν απίστευτη η αναπτέρωση του ηθικού. Για αυτό βγήκα και το είπα. Ξέρω τι συναισθηματική ανυδρία αισθάνεσαι όταν είσαι νέος και δεν μπορείς να το ευχαριστηθείς. Για αυτό και προτρέπω όλους τους νέους ανθρώπους να αλλάξουν ό,τι τους ενοχλεί στην εμφάνιση τους», τόνισε στο περιοδικό.

Τέλος , αποκάλυψε και την επέμβαση που έχει κάνει στη μύτη της.

Όταν την ρώτησαν για τον λόγο που προχώρησε στην συγκεκριμένη επέμβαση, αστειευόμενη απάντησε «Θα σου απαντήσω με την παροιμία: “Η τρέλα δεν πάει στα βουνά, αλλά στους ανθρώπους”».

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ