Χατζηδάκης: Ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ με δάκρυα στα μάτια για τον Τσίπρα

«Ελπίζουμε ότι δεν θα βρεθεί και πάλι ένας σύμβουλος του πρωθυπουργού να στείλει και τους Ιταλούς εκεί που έστειλε την Eldorado Gold o Καρανίκας»

ΝΔ: Έτοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα

Τη βαθιά ικανοποίησή του αναφορικά με τη μεταβίβαση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ εκφράζει ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης, ασκώντας ταυτόχρονα δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς του ζητήματος κατά την προηγούμενη περίοδο.

Κωστής Χατζηδάκης: Έκαναν και ό,τι μπορούσαν επί μια διετία για να καθυστερήσουν μια σχεδόν ολοκληρωμένη διαδικασία από την προηγούμενη κυβέρνησης

«Δεν ξέρω αν ο κ. Τσίπρας και ο κ. Σπίρτζης οδηγήθηκαν στην υπογραφή της ιδιωτικοποίησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ με χαρά ή με… δάκρυα στα μάτια. Διότι δεν ήταν μόνο αντίθετοι στην ιδιωτικοποίηση της εταιρείας ως αντιπολίτευση, αλλά έκαναν και ό,τι μπορούσαν επί μια διετία για να καθυστερήσουν μια σχεδόν ολοκληρωμένη διαδικασία από την προηγούμενη κυβέρνησης» τονίζει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ υπενθυμίζοντας, όπως λέει, πως ο κ. Σταθάκης κατηγορούσε τη ΝΔ ότι ήταν έτοιμη να ξεπουλήσει την ΤΡΑΙΝΟΣΕ έναντι 300.000.000 ευρώ ενώ σήμερα η συμφωνία υπογράφηκε με 45.000.000 ευρώ.

«Ελπίζουμε ότι δεν θα βρεθεί και πάλι ένας σύμβουλος του πρωθυπουργού να στείλει και τους Ιταλούς εκεί που έστειλε την Eldorado Gold o Καρανίκας»

«Εν πάση περιπτώσει, τόσο η Νέα Δημοκρατία, όσο κι εγώ προσωπικά, που είχα ξεκινήσει τη συγκεκριμένη διαδικασία, είμαστε ικανοποιημένοι διότι με την πώληση στην TRENITALIA, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ μπορεί να ανέβει κατηγορία στην Ευρώπη. Ελπίζουμε ότι δεν θα βρεθεί και πάλι ένας σύμβουλος του πρωθυπουργού να στείλει και τους Ιταλούς εκεί που έστειλε την Eldorado Gold o κ. Καρανίκας», καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Χατζηδάκης.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ