Αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Κώστας Χρυσόγονος

Αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Κώστας Χρυσόγονος

Έτοιμος να αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ο ευρωβουλευτής Κώστας Χρυσόγονος με το μόνο που να απομένει είναι η σχετική ανακοίνωση από τη «Σοσιαλιστική Τάση» εντός του κυβερνώντος κόμματος, μετά και την ολοκλήρωση της καταμέτρησης της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας στην οποία προχώρησαν τα μέλη της, για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Το αποτέλεσμα της σχετικής πλειοψηφίας:

Σε σύνολο 2.032 εγγεγραμμένων μελών, υπέρ της πρότασης αποχώρησης τάχθηκαν 1.678 -ποσοστό 82.6%-, ενώ κατά μόλις 31 -ποσοστό 1,5%-, με την αποχή να αγγίζει το 15,9% -δηλαδή, 323 μέλη της τάσης.

«Κατά συνέπεια, η πρόταση της Γραμματείας υπερψηφίστηκε από την απόλυτη πλειοψηφία των μελών της Σοσιαλιστικής Τάσης και εγκρίθηκε η αποχώρηση από το ΣΥΡΙΖΑ και ο μετασχηματισμός της Τάσης σε αυτόνομη πολιτική κίνηση» αναφέρει ανακοίνωση της Σοσιαλιστικής Τάσης.

«Την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθούν από την Πολιτική Γραμματεία τα επόμενα βήματα στη διαδικασία για τη συγκρότηση του νέου πολιτικού μας φορέα».

Δεν παραδίδει την έδρα στην Ευρωβουλή ο Κώστας Χρυσόγονος

Υπενθυμίζεται πως ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε προαναγγείλει ότι δεν θα παραδώσει την έδρα του στην Κουμουνδούρου και θα παραμείνει ως εκπρόσωπος της Σοσιαλιστικής Τάσης.

Πριν λίγες μέρες επίθεση εναντίον των Αλέξη Τσίπρα και Νίκου Καρανίκα, εξαπέλυσε με ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο Κώστας Χρυσόγονος.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για «σταλινικής εμπνεύσεως» στρατηγικό σχεδιασμό της Κουμουνδούρου, τόνισε ότι ο Νίκος Καρανίκας «εξαπολύει τις χυδαίες αυτές ύβρεις», προκειμένου να «καταπτοηθούν και όσοι άλλοι επίδοξοι κομματικοί αντιφρονούντες θα μπορούσαν να εμφανισθούν στο μέλλον» και ότι πλέον η εκτέλεση όσων διαφωνούν «δεν γίνεται με πραγματικά πυρά, είναι υπό τη μορφή δολοφονίας χαρακτήρος».

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ