Μπακογιάννη: «Η χυδαιότητα του κ. Κουρουμπλή ξεπερνάει κάθε όριο»

«Μόνο ένας χυδαίος, ξεφτιλισμένος άνθρωπος, όπως ο κ. Κουρουμπλής, θίγει με αυτό τον τρόπο τη μνήμη της μάνας μου»

Μπακογιάννη: Μεγάλα εμπόδια στις εξαγωγές με ευθύνη της κυβέρνησης

Με σκληρούς χαρακτηρισμούς απάντησε η Ντόρα Μπακογιάννη στον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτη Κουρουμπλή, με αφορμή της δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ «Πρακτορείο 104,9 FM». «Μόνο ένας χυδαίος, ξεφτιλισμένος άνθρωπος όπως ο κ. Κουρουμπλής θίγει με αυτό τον τρόπο τη μνήμη της μάνας μου 5 χρόνια μετά το θάνατό της», τονίζει σε μήνυμά της η Ντόρα Μπακογιάννη.

Κουρουμπλής: Η οικογένεια Μητσοτάκη να πει που πήγαν τα εκατομμύρια που συγκέντρωσε η Μαρίκα Μητσοτάκη

Αξίζει να σημειώσουμε ότι κ. Κουρουμπλής, μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM», ερωτηθείς για τις επικρίσεις της αντιπολίτευσης για την εξαίρεση της περιόδου διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ από την Εξεταστική για την Υγεία, υποστήριξε: «Βάλτε και την περίοδο, όπου θα πρέπει η οικογένεια Μητσοτάκη να πει που πήγαν τα εκατομμύρια που συγκέντρωσε η αείμνηστη μητέρα τους για το Μαρίκειο. Αν θέλουν ανταρτοπόλεμο είμαι από μια περιοχή του Βάλτου που ξέρουν τι σημαίνει ανταρτοπόλεμος».

Μπακογιάννη: Η χυδαιότητα του κ. Κουρουμπλή ξεπερνάει κάθε όριο

«Η χυδαιότητα του κ. Κουρουμπλή ξεπερνάει κάθε όριο. Θυμήθηκε την μητέρα μου που έδινε μάχη για τα άτομα με ειδικές ανάγκες στον πανικό του» αναφέρει χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter η Ντόρα Μπακογιάννη και συμπληρώνει: «Μόνο ένας χυδαίος, ξεφτιλισμένος άνθρωπος όπως ο κ. Κουρουμπλής θίγει με αυτό τον τρόπο τη μνήμη της μάνας μου 5 χρόνια μετά το θάνατό της».

«Η μητέρα μου προσπάθησε να στήσει ένα κρατικό κέντρο αποκατάστασης για όλους αυτούς που έχουν ανάγκη και δεν μπορούν να πάνε στα ιδιωτικά, και έπεσε τότε όλο το παλαιό ΠΑΣΟΚ επάνω της με τον κ. Κουρουμπλή να πρωτοστατεί να σταματήσει αυτή η προσπάθεια», συνέχισε η κ.Μπακογιάννη.

«Μέσα στον πανικό του ο κ. Κουρουμπλής για την Εξεταστική που έρχεται και τις μέρες του στο χώρο της υγείας ρίχνει λάσπη χωρίς όριο. Εάν είχε κάτι μεμπτό ο κ. Κουρουμπλής, γιατί δεν το έφερνε στο φως 30 χρόνια τώρα, που ήταν εξουσία ως παλαιό ΠΑΣΟΚ κ υπ. ΣΥΡΙΖΑ;» δήλωσε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Ντόρα Μπακογιάννη

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο κ. Κουρουμπλής ως άτομο με ειδικές ανάγκες, θα έπρεπε να έχει μια αυξημένη ευαισθησία για τα θέματα αυτά

Να σημειώσουμε ότι τις δηλώσεις Κουρουμπλή είχε σχολιάσει προηγουμένως και ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, διαμέσου του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook. «Ο κ. Κουρουμπλής αναφέρθηκε και σήμερα, με χυδαία υπονοούμενα, στη μητέρα μου Μαρίκα Μητσοτάκη.

Θυμάμαι πολύ καλά την εποχή που η μητέρα μου, ως σύζυγος πρωθυπουργού, είχε θέσει ως στόχο ζωής τη δημιουργία ενός δημόσιου κέντρου αποκατάστασης για άτομα που έπασχαν από αναπηρίες και τετραπληγίες.

Θυμάμαι πολύ καλά τη χυδαιότητα με την οποία το ΠΑΣΟΚ τότε (ναι, το ΠΑΣΟΚ του κ. Κουρουμπλή) της είχε επιτεθεί. Η μητέρα μου απογοητευμένη εγκατέλειψε την προσπάθεια, και δεν ήταν άνθρωπος που τα παρατούσε εύκολα!.

Λυπάμαι διπλά γιατί ο ίδιος, ως άτομο με ειδικές ανάγκες, θα έπρεπε να έχει μια αυξημένη ευαισθησία για τα θέματα αυτά. Ο πανικός είναι κακός σύμβουλος. Αλλά όταν οι άνθρωποι βρίσκονται κάτω από πίεση δείχνουν τον πραγματικό τους χαρακτήρα», έγραψε, χαρακτηριστικά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ