Ξυδάκης: «θα έβλεπα με καλό μάτι έναν ανασχηματισμό»

ΝΔ: Ο Ξυδάκης ανακάλυψε, ξαφνικά, αυτό που όλη η ελληνική κοινωνία έχει αντιληφθεί

Νίκος Ξυδάκης

Θετικός στο ενδεχόμενο της διενέργειας ανασχηματισμού, εάν αυτός εξυπηρετούσε τις τολμηρές μεταρρυθμίσεις που απαιτούνται από την κυβέρνηση, τάχθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ξυδάκης. «Στο βαθμό που θα υπηρετούσε τη σθεναρή μεταρρυθμιστική πορεία, ναι, θα έβλεπα με καλό μάτι έναν ανασχηματισμό», δήλωσε, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1.

Πρόσθεσε ταυτόχρονα πως χρειάζονται υπουργεία, ευέλικτα και γρήγορα αλλά και ένα πολύ καλά συγκροτημένο πρωθυπουργικό γραφείο, το οποίο να συντονίζει αυτή την εργασία.

Ξυδάκης: Εργαλείο στα χέρια του πρωθυπουργού ο ανασχηματισμός

«Στο βαθμό που θα υπηρετούσε τη σθεναρή μεταρρυθμιστική πορεία, ναι, θα έβλεπα με καλό μάτι έναν ανασχηματισμό. Ο ανασχηματισμός είναι ένα δευτερεύον εργαλείο, είναι ένα πολιτικό εργαλείο στα χέρια του πρωθυπουργού. Αυτό το οποίο μπορεί και πρέπει να γίνει είναι μια επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου, μια υπερθέρμανση της κυβερνητικής μηχανής με ενέργειες οι οποίες θα έχουν φανερά και απτά αποτελέσματα στην καθημερινότητα του πολίτη» επεσήμανε ο κ. Ξυδάκης μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1 Fm.

Ξυδάκης: Χρειάζονται τολμηρές μεταρρυθμίσεις

«Ο ελληνικός λαός έχει υποφέρει πάρα πολύ στα χρόνια της κρίσης και περιμένει ένα κράτος υπηρέτη και αρωγό στην καθημερινότητά του και νομίζω ότι όλη η στρατηγική και οι ενέργειες της κυβέρνησης πρέπει να είναι πια προς αυτή την κατεύθυνση στοχευμένα. Με τολμηρές μεταρρυθμίσεις, χωρίς να αφήνει κανένα μικρό πρόβλημα να σέρνεται, να παίξει τον ουσιαστικό ρόλο μιας κυβέρνησης η οποία παλεύει για την ανάταξη της οικονομίας και την ανάταξη της ψυχολογίας του ελληνικού λαού» πρόσθεσε.

ΝΔ: Ο κ. Ξυδάκης ανακάλυψε, ξαφνικά, αυτό που όλη η ελληνική κοινωνία έχει αντιληφθεί

Από την άλλη πλευρά, απάντηση στις δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Ξυδάκη, δίνει το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, πως «ανακάλυψε, ξαφνικά, αυτό που όλη η ελληνική κοινωνία έχει αντιληφθεί, εδώ και πολύ καιρό».

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρεται:

«Ο κ. Ξυδάκης παραδέχεται, με σημερινές του δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό, ότι το πρωθυπουργικό γραφείο δεν είναι συγκροτημένο, ώστε να συντονίζει την εργασία της Κυβέρνησης.

Ανακάλυψε, ξαφνικά, αυτό που όλη η ελληνική κοινωνία έχει αντιληφθεί, εδώ και πολύ καιρό.

Ότι με επιλογές τύπου Καρανίκα και διορισμούς ημετέρων η χώρα θα βουλιάζει όλο και πιο βαθιά στο βούρκο της κρίσης.

Αυτή η ανεπαρκής, ιδεοληπτική και ανίκανη Κυβέρνηση είναι η χειρότερη που γνώρισε η χώρα, από τη Μεταπολίτευση και έπειτα.

Γι’ αυτό η χώρα χρειάζεται άμεσα πολιτική αλλαγή».

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ