Ζουράρις: Ποιο χρέος, μέχρι το 2060 δε θα ζούμε

Ζουράρις: Ποιο χρέος, μέχρι το 2060 δε θα ζούμε

Χειρότερη κι από «κουρελόχαρτο» χαρακτήρισε τη διαπραγμάτευση με τους θεσμούς ο υφυπουργός Παιδείας, Κώστας Ζουράρις, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, τονίζοντας ότι δεν έχει καμία σημασία η ψήφιση των μέτρων, αφού οι δανειστές δεν τηρούν τις δεσμεύσεις τους για το ελληνικό χρέος.

Κώστας Ζουράρις: Το 2060 νομίζω θα ‘χουν πεθάνει και οι δανειστές

Μάλιστα, στην επισήμανση ότι οι πιστωτές ωθούν τη λύση στο 2060, ο υφυπουργός Παιδείας τόνισε μιλώντας στον ReaΙ FM: «Έχω την εντύπωση ότι το 2060 δεν θα ζουν και αυτοί. Επομένως, δεν είναι δυνατόν να γίνεται συζήτηση επιστημονική στη βάση ορισμένων επιστημονικών δομών, που ισχύουν στη συνύπαρξη μεταξύ συστημάτων ισχύος, με το τι θα γίνει το 2060. Μπορεί να πέσει ένα κομήτης του Χάλεϊ στο κεφάλι του Διεθνές Νομισματικού Ταμείου και να μην υπάρχει Νέα Υόρκη. Τι να πω;».

Ενώ στη συνέχεια, ο 77χρονος πολιτικός πρόσθεσε: «Οι δανειστές επιμένουν να μιλούν επί αβέβαιων πραγμάτων για το μέλλον, το οποίο δεν ισχύει ακόμα. Δηλαδή, η καφετζού είναι επιστημονικά ισχυρότερη από αυτήν τη συζήτηση. Ανακυκλώνουμε ακριβώς τις υποθέσεις αυτές, οι οποίες λένε, παραδείγματος χάρη, θα νικήσουν στο Στάλινγκραντ οι Ρώσοι ή οι Γερμανοί; Τρέχα γύρευε».

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ