Έρχεται το Nissan Micra Bose Personal Edition

Με αφορμή τον εορτασμό της μακροχρόνιας συνεργασίας της με την οίκο ηχοσυστημάτων της Bose, η Nissan λανσάρει την πρώτη ειδική έκδοση της πέμπτης γενιάς Nissan Micra. Η παραγωγή θα περιοριστεί σε μόλις 2.500 αυτοκίνητα σε ολόκληρη την Ευρώπη, προκειμένου να εξασφαλιστεί ο αποκλειστικός χαρακτήρας της έκδοσης.

Το «κλειδί» που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των υποψήφιων αγοραστών είναι το ηχοσύστημα Bose Personal audio που προσφέρει εντυπωσιακή εμπειρία ήχου, ενώ θα διαθέτει και δύο πρωτοποριακά ηχεία BOSE UltraNearfield που είναι ενσωματωμένα στο προσκέφαλο του καθίσματος του οδηγού.

Nissan Micra Bose Personal Edition

Ο ήχος μπορεί να προσαρμοστεί στις προτιμήσεις του οδηγού, λειτουργία που θα είναι προσβάσιμη μέσω του συστήματος ψυχαγωγίας NissanConnect του αυτοκινήτου. Η εξωτερική εξατομίκευση περιλαμβάνει πορτοκαλί διακοσμητικά που είναι τοποθετημένα στον εμπρόσθιο και οπίσθιο προφυλακτήρα, πλαϊνά ένθετα, καλύμματα καθρεπτών και ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών. Το μοντέλο ξεχωρίζει λόγω της σήμανση Bose Personal στις κολόνες του Micra.
Η έκδοση BOSE Personal Edition διαθέτει επίσης πλήρες φωτισμό LED εμπρός, συνεπεία της έκδοσης Techna.

Μια σειρά προηγμένων τεχνολογιών ασφαλείας διατίθενται ως προαιρετικές, συμπεριλαμβανομένης της ευφυούς πέδησης έκτακτης ανάγκης με αναγνώριση πεζών. Διαθέσιμη στην συγκεκριμένη έκδοση είναι και η λειτουργία Intelligent Lane Intervention. Πρόκειται για ένα σύστημα προειδοποίησης και πρόληψης απόκλισης από τη λωρίδα κυκλοφορίας και είναι το πρώτο που ενσωματώνεται σε μοντέλο της Nissan στην Ευρώπη. Εφόσον ενεργοποιηθεί, το τιμόνι δονείται ελαφρά και τα φρένα του αυτοκινήτου εφαρμόζονται με τρόπο που “καθοδηγούν” το αυτοκίνητο πίσω στην λωρίδα κυκλοφορίας του.

Το Nissan Micra Bose Personal Edition θα διατίθεται είτε με τον 0.9 λίτρων turbo βενζινοκινητήρα των 90 ίππων είτε με τoν 1.5 λίτρων turbo diesel που αποδίδει επίσης 90 ίππους.


   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ