ΤΕΕ: Αυτονόητοι οι περιβαλλοντικοί και εργασιακοί όροι στις επενδύσεις

Γιώργος Στασινός: Δε συζητάμε για επενδύσεις που δεν τηρούν τους όρους προστασίας τόσο του περιβάλλοντος όσο και των εργαζομένων

ΤΕΕ: Αναγκαιότητα η κοινή γλώσσα και μεθοδολογία στις κατασκευές

«Η τήρηση των περιβαλλοντικών όρων, όπως και το εργασιακό καθεστώς και η προστασία των εργαζομένων, είναι αδιαμφισβήτητα για κάθε επένδυση», δήλωσε ο πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ), Γιώργος Στασινός, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων αναφορικά με την Eldorado Gold και το ενδεχόμενο της αποχώρησης της εταιρείας από την Ελλάδα.

Γιώργος Στασινός: Η ελληνική πολιτεία έχει συγκεκριμένες υποχρεώσεις, να τηρήσει τα χρονοδιαγράμματα των αδειοδοτήσεων, εφόσον θέλει να έχουμε επενδύσεις στη χώρα

«Από εκεί και πέρα», τόνισε ο πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ), Γιώργος Στασινός, «και η ελληνική πολιτεία έχει συγκεκριμένες υποχρεώσεις, να τηρήσει τα χρονοδιαγράμματα των αδειοδοτήσεων, εφόσον θέλει να έχουμε επενδύσεις στη χώρα».

«Δε συζητάμε για επενδύσεις που δεν τηρούν τους όρους προστασίας τόσο του περιβάλλοντος όσο και των εργαζομένων»

Εξάλλου, όπως, χαρακτηριστικά, επεσήμανε ο πρόεδρος του ΤΕΕ, κ. Στασινός, «και το ένα είναι αυτονόητο και το δεύτερο, επίσης, πρέπει να γίνει αυτονόητο».

Καταλήγοντας, ο πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος τόνισε ότι «από εκεί και πέρα, εάν υπάρχει πρόβλημα στο πρώτο, προφανώς δεν συζητάμε για κάποιες επενδύσεις που δεν τηρούν τους όρους προστασίας τόσο του περιβάλλοντος όσο και των εργαζομένων».

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ